Το πανόραμα της 8ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα

Must Read

Στην Opap Arena ξεκίνησε η σημερινή μέρα της 8ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα. Η ΑΕΚ στον δεύτερο αγώνα της στο νέο της γήπεδο μετά το 4-1 με τον Ιωνικό νίκησε δύσκολα με πέναλτι στος καθυστερήσεις  Ατρόμητο (1-0).

Λεπτομέρειες εδώ

Έτσι συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει τη Νέα Φιλαδέλφεια να είναι κάστρο απόρθητο για την Ένωση στους αγώνες της με τη συγκεκριμένη ομάδα. Σε 6 αγώνες πρωταθλήματος που έγιναν εκεί έχει το απόλυτο (6 νίκες) με τέρματε 15-1. Το τελευταίο ματς στην… παλιά Νέα Φιλαδέλφεια έγινε στις 18 Φεβρουαρίου 1981 και η ΑΕΚ είχε νικήσει με 3-0.

Δύο φορές προηγήθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσημάδες» του ΟΦΗ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τους βαθμούς της νίκης. Περιορίστηκε στο 2-2 που είναι η 3η ισοπαλία στους 21 αγώνες που έχουν δώσει οι δύο ομάδες στα Ιωάννινα (έχουν από εννιά νίκες).

Ο Ροσέρο στο 19′ και ο Μπάλαν στο 76′ τα γκολ των γηπεδούχων, οι Τοράλ (56′) και Ντιουσέ (88′) σκόρερ των Κρητικών.

Στη Λαμία ο Παναθηναϊκός κέρδισε τους βαθμούς της νίκης (2-0), αλλά έχει πέντε τραυματίες! Για τους περισσότερους οι εξετάσεις της Δευτέρας θα δείξουν το πόσο σοβαροί είναι.

Το πρόγραμμα της Κυριακής ολοκληρώθηκε στην Τρίπολη στο «φτωχότερο» σε φάσεις και θέαμα ματς. Δίκαιο το 0-0 του Αστέρα με τον Παναιτωλικό.

Το Σάββατο και στα δύο ματς οι γηπεδούχοι νίκησαν με ανατροπή και το ίδιο σκορ.

Στο Βόλο η ομώνυμη ομάδα 2-1 τον Λεβαδειακό.




 

Και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης τον Ιωνικό (2-1).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This