Κατάρ: Από αλλού την περιμέναμε κι αλλού μας ήρθε η διαμαρτυρία

Must Read

Όλοι περίμεναν τον Χάρι Κέιν ως αρχηγού της Αγγλίας να φορέσει το περιβραχιόνο με το «ουράνιο τόξο» ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την καταπίεση της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στο Κατάρ, από το Ιράν μας ήρθε.

Οι ποδοσφαιριστές του παρατάχτηκαν στον κέντρο του γήπέδου στην ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου της χώρας τους, τον άκουσαν, αλλά δεν τον έψαλλαν, σε ένδειξη διαμαρυτρίας για την καταπάτηση των δικαιωμάτων των γυναικών στη χώρα τους.

Νωρίτερα προσευχήθηκαν, ενώ στις εξέδρες υπήρχαν συμπατριώτες τους που κρατούσαν πλακάτ διαμαρτυρίας τα οποία φυσικά δεν τα έδειξαν οι παραγωγοί της τηλεοπτικής μετάδοσης για την οποία υπεύθυνη είναι η ΦΙΦΑ.

Όσο για τον Κέιν και τους άλλους πέντε αρχηγούς Ευρωπαϊκών ομάδων που είχαν αποφασίσει να φορέσουν το περιβραχιόνιο στο τέλος πειθάρχησαν στην εντολή της ΦΙΦΑ. Στην αντίθετη περίπτωση εκτός από την κίτρινη κάρτα που θα χρεώνονταν (στις δύο κίτρινες χάνουν ένα ματς) υπήρχε κίνδυνος να τους συλλάβει η αστυνομία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This