Αστυνομική… υπερπαραγωγή στο αποψινό Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ υπό το φόβο των επεισοδίων και ενός νέου φιάσκο

Μετά την τραγική ολιγωρία με τους Κροάτες, η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να καλυφθεί και να καλύψει όλα τα ενδεχόμενα

Must Read

Στις 21:00 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μαρσέιγ (για τον  τρίτο προκριματικό  γύρο του Champions League) στη σκιά της μανιασμένης επίθεσης χουλιγκάνων στη Νέα Φιλαδέλφεια -η οποία είχε σαν αποτέλεσμα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή και υπό το φόβο νέων επεισοδίων.

Ο συναγερμός που έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. αφορά στο γεγονός ότι οι οπαδοί της Μαρσέιγ είναι «αδελφοποιημένοι» με αυτούς της ΑΕΚ και η αναφορά που έχει γίνει από χθες για εμπλοκή οπαδών του Παναθηναϊκού στην καταδρομική επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, προκαλεί ανησυχίες και φόβους για αντίποινα και προσπάθεια «εκδίκησης».



Γι’ αυτό και τα μέτρα ασφαλείας που αποφασίστηκαν στην έκτακτη σύσκεψη που έγινε στη ΓΑΔΑ θα είναι κάτι παραπάνω από «δρακόντεια».

Είναι φρέσκο ακόμα άλλωστε το μεγαλοπρεπέστατο φιάσκο της αστυνομίας με τους Κροάτες οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και το να σκεφτεί κανείς ότι μπορεί να υπάρξει επανάληψη των αιματηρών επεισοδίων, μόνο ανατριχίλα προκαλεί.



Ας ελπίσουμε ότι δεν θα εμφανιστεί από το πουθενά καμιά ομάδα Γάλλων χουλιγκάνων (ή ακόμα και Ιταλών), η οποία θα έχει καταφέρει να περάσει ανενόχλητη στη χώρα μας…




Σε ότι αφορά τις πληροφορίες για τα μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με την ΕΡΤ, γύρω από το γήπεδο της Λεωφόρου θα απλωθούν από νωρίς το απόγευμα αστυνομικοί της Τροχαίας και θα αποκλείσουν δρόμους, την ώρα που σε… ετοιμότητα για να παρέμβουν αν συμβεί το οτιδήποτε, θα βρίσκονται διμοιρίες των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ.
Αστυνομικοί φέρεται να έχουν ήδη διασκορπιστεί στους σταθμούς του μετρό, αλλά και κοντά σε συνδέσμους οργανωμένων οπαδών, ενώ από νωρίς θα επιτηρεί από αέρος την περιοχή ελικόπτερο της αστυνομίας, το οποίο και θα μεταφέρει εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων.

Εξυπακούεται (στη θεωρία), ότι όποιος δεν έχει εισιτήριο για την αναμέτρηση δεν θα μπορεί να πλησιάσει το γήπεδο από το απόγευμα και μετά.




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This