Ξανά τροπαιούχος στη Μασσαλία ο Τσιτσιπάς! (video)

Must Read

Ένα ακόμη τρόπαιο προστέθηκε στην -ολοένα και μεγαλύτερη- συλλογή του Στέφανου Τσιτσιπά, καθώς, μόλις κέρδισε το τουρνουά ATP 250, επικρατώντας στον τελικό με 6-3, 6-4 του Φίλιξ Οζέ-Αλιασίμ!

Μετά από 1 ώρα και 24 λεπτά αγώνα, ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος δεν έχασε σετ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, επικράτησε με 6-3, 6-4 του Νο18 της παγκόσμιας κατάταξης και υπερασπίστηκε με περίσσια άνεση, το τρόπαιο που κατέκτησε και πέρυσι στην ίδια πόλη.

Αυτός είναι και ο 5ος τίτλος στην καριέρα του του Έλληνα πρωταθλητή, μετά τη Στοκχόλμη το 2018, τη Μασσαλία, το Εστορίλ και το Λονδίνο πέρυσι, και παρθενικός του για το 2020, ο οποίος, για την νίκη του αυτή «πριμοδοτήθηκε» με 250 πόντους στην παγκόσμια κατάταξη.

  • Δείτε τον νικητήριο πόντο του:

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Κρατάει χρόνια (44) αυτή η κόντρα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This