Μάνα «σέρνει» στα δικαστήρια την… αχάριστη κόρη της!

Must Read

Στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ρόδου κατέφυγε μία κάτοικος Ρόδου, η οποία απαίτησε ανάκληση γονικής παροχής κατά της… αχάριστης κόρης της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αγωγή, το 1996 η μητέρα μεταβίβασε με γονική παροχή στην ανήλικη τότε κόρη της την ψιλή κυριότητα μίας οικοδομής από τις 4 οριζόντιες ιδιοκτησίες της.

Η γονική παροχή απέκτησε την έννοια της δωρεάς, λόγω της ηλικίας του ανήλικου κοριτσιού τότε, το οποίο ήταν μόλις 11 ετών, αλλά και λόγω των συνθηκών διαβίωσης που της παρείχε το οικογενειακό της περιβάλλον.

Βρισίδια και απειλές

Ωστόσο σύμφωνα με τη μητέρα τα επόμενα χρόνια, μετά την ενηλικίωση της, η νεαρή κοπέλα άρχισε να συμπεριφέρεται αχάριστα και με ανάρμοστη συμπεριφορά, κάτι που έφερε ρίξη στη σχέση με την μητέρα της. Σύμφωνα με τη μητέρα, και οι δύο τους έχουν εκτεθεί στη μικρή κοινωνία της Ρόδου, καθώς η ενήλικη πλέον κόρη, δεν διστάζει να απειλεί και να βρίζει με αισχρές και χυδαίες φράσεις την οικογένεια της.

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, η αχάριστη συμπεριφορά της κόρης απέναντι στους γονείς της εκδηλώθηκε μεταξύ άλλων, όταν εξέφρασε την πρόθεσή της να πωλήσει σε τρίτα πρόσωπα την ψιλή κυριότητα της ημιτελούς οικοδομής, της οποίας όπως επισημαίνεται μόνο την ψιλή κυριότητα μεταβίβασε με το συμβόλαιο γονικής παροχής, έναντι του ευτελούς ποσού των 10.000 ευρώ εκβιαστικά. Σε πρότασή τους να μην το αγοράσει κάποιος ξένος αλλά να το αγόραζε η αδελφή της είτε οι γονείς της, αξίωνε το ποσό των 280.000 ευρώ.

Επιπλέον, όπως περιγράφεται στην αγωγή, η κοπέλα παραβίασε την κλειδαριά του σπιτιού του οποίου την επικαρπία έχει η μητέρα της και προσπάθησε να αλλάξει κλειδαριές. Έπειτα από το περιστατικό αυτό ακολούθησε ανταλλαγή εξωδίκων και από τις δύο πλευρές.

Για τους λόγους αυτούς η μητέρα ζητά με την αγωγή της να ανατραπεί η συμβολαιογραφική πράξη γονικής παροχής της ψιλής κυριότητας της οικοδομής που μεταβίβασε στην κόρη της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This