Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Με… συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς παράσταση πολιτικής αγωγής από το Δημόσιο, αθώα η γυναίκα του Στουρνάρα

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ομόφωνα αθώα κηρύχθηκε από το Ε’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας η σύζυγος του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου, για την υπόθεση της ανάθεσης το 2014 στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας σε εταιρεία διοργάνωσης ιατρικών συνεδρίων στην οποία η ίδια ήταν επικεφαλής.

Βέβαια, μιλάμε για μια δίκη στην οποία δεν παρέστη πολιτική αγωγή για να προασπίσει τα συμφέροντα του Δημοσίου! Δεν υπήρχαν καν ουσιαστικοί μάρτυρες κατηγορίας, ενώ και το κατηγορητήριο ήταν πλημμελές!

Η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα είχε παραπεμφθεί για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας και όχι για αυτό της απιστίας, το οποίο εξόφθαλμα προέκυπτε από την πολυσέλιδη αναφορά των αρμόδιων αρχών.

Ως μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης που το επίδικο διάστημα ήταν υπουργός Υγείας.

Δηλαδή, δεν φτάνει που το δημόσιο δεν παραστάθηκε ως πολιτική αγωγή, πήγε και ο υπουργός για μάρτυρας! Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί πάμε στο γκρεμό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ