Tι κατέθετε επί πέντε ώρες στο Ανθρωποκτονιών ο Μάνος Δασκαλάκης

Τι αναφέρουν αστυνομικές πηγές

Must Read

Κατάθεση που διήρκησε πέντε ολόκληρες ώρες έδωσε στα γραφεία του Τμήματος Ανθρωποκτονιών στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 30χρονος πατέρας κλήθηκε να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας για τους θανάτους της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας. Ο Δασκαλάκης απάντησε σε «βροχή» ερωτήσεων των αξιωματικών, χωρίς ωστόσο να έχει δώσει κάποιο σημαντικό στοιχείο για τις έρευνες.

Ο Δασκαλάκης φέρεται να κατέθεσε ότι δεν μπορεί να δώσει στοιχεία για την ώρα που «έσβησαν» τα δύο κοριτσάκια του καθώς και στους δύο θανάτους, είπε ότι απουσίαζε από το σπίτι. Ο ίδιος περιέγραψε το σοκ που υπέστη όταν ειδοποιήθηκε από την Ρούλα Πισπιρίγκου ότι η Μαλένα πέθανε, την ώρα μάλιστα που ο εκείνος βρισκόταν καθ’οδόν για το νοσοκομείο.

Αναφορικά με την  Ίριδα, ο πατέρας κατέθεσε ότι ειδοποιήθηκε το μοιραίο πρωινό και έσπευσε άμεσα στο σπίτι, όπου βρήκε τη μητέρα να κάνει ΚΑΡΠΑ στο παιδί.

Πλέον, «φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα πορίσματα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογρηά, τα οποία θα παραδοθούν τις επόμενες ημέρες στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This