Αρνούνται τις κατηγορίες για απόπειρα αρπαγής 14χρονου στην Ηλεία οι δύο Βούλγαροι

Must Read

Αρνούνται κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή στην απόπειρα αρπαγής του 14χρονου στην Ηλεία τα δύο αδέλφια από τη Βουλγαρία που έχουν συλληφθεί από το απόγευμα της Πέμπτης, την ίδια στιγμή που η μητέρα του αγοριού επιμένει στην καταγγελία της.

Η γυναίκα περιέγραψε ότι την ώρα που το παιδί της πήγαινε στο φροντιστήριο ξένων γλωσσών του Πύργου ένα μαύρο βαν σταμάτησε και δύο άνδρες που επέβαιναν σε αυτό προσπάθησαν να τον βάλουν μέσα.

«Ο μικρός είπε ότι θα μπει από μόνος του και μετά το έβαλε στα πόδια. Τους είδε πίσω του κάποια στιγμή. Δεν ξέρω αν τον παρακολουθούσαν» κατέθεσε.

Ευτυχώς, το παιδί έτρεξε στο φροντιστήριο και η δασκάλα ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία και κατόπιν τη μητέρα του, η οποία, μετά τη σύλληψη των φερομένων ως δραστών, επιβεβαίωσε ότι το παιδί αναγνώρισε τον 19χρονο Βούλγαρο που καθόταν στο τιμόνι, όταν τα δύο αδέλφια προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας του 14χρονου, ο γιος της δεν τους είχε ξαναδεί ποτέ στη ζωή του πριν από το περιστατικό.

Τα όσα υποστηρίζουν η γυναίκα και ο γιος της αντικρούουν τα αδέλφια από τη Βουλγαρία, ηλικίας 23 και 19 ετών, που ισχυρίζονται ότι εκείνο το απόγευμα δεν βρίσκονταν καν στον Πύργο. Μάλιστα, οι δύο νεαροί έχουν ζητήσει μέσω του συνηγόρου τους Κωνσταντίνου Κότσιφα την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών τους, για να αποδείξουν μέσα από τα «στίγματα» των δικτύων της κινητής τηλεφωνίας ότι δεν βρίσκονταν στην πόλη τη συγκεκριμένη ώρα, ούτε καν τη συγκεκριμένη μέρα.

Βέβαια, εκτός από τον 14χρονο που κατήγγειλε την απόπειρα αρπαγής του, δεν φαίνεται να υπάρχει άλλη μαρτυρία ούτε και στοιχεία, όπως κινήσεις καταγεγραμμένες από τις κάμερες ασφαλείας παρακείμενων κτιρίων. Ωστόσο, ο μικρός περιέγραψε με λεπτομέρειες το αυτοκίνητο των κατηγορουμένων, αφού δεν έμεινε στον τύπο και στο χρώμα του βαν, αλλά ανέφερε και ένα βαθούλωμα που φέρεται ότι έχει, ακόμη και στο αποσμητικό που κρεμόταν από τον εσωτερικό καθρέφτη του αυτοκινήτου!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This