Τετάρτη 16/6/2021

«Οι ύβρεις με θόλωσαν» είπε ο ψυκτικός που σκότωσε με σφυρί την 63χρονη πελάτισσά του στην Καλαμαριά 

Ο καβγάς επειδή αρνήθηκε να της κάνει πρόσθετη εργασία

Ξεκίνησε η δίκη του 31χρονου ψυκτικού που σκότωσε με σφυρί μια 63χρονη γυναίκα στην Καλαμαριά.

Η αποδεικτική διαδικασία ξεκίνησε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου με την εξέταση μαρτύρων, ενώ πρώτη μίλησε στο βήμα η κόρη της 63χρονης που βρήκε τη μητέρα της αιμόφυρτη και νεκρή. «Ήθελε να προσέχει τον καθαρισμό του κλιματιστικού επειδή ο πατέρας μου είχε πεθάνει από τη νόσο των λεγεωνάριων» κατέθεσε για την μητέρα της, η οποία έκανε παρατηρήσεις στον ψυκτικό προκειμένου να πετύχει σωστό καθαρισμό.

Η μητέρα του κατηγορούμενου κατέθεσε ότι ο 31χρονος δεν είχε δημιουργήσει ποτέ προβλήματα και απέδωσε την πράξη του σε θυμό επειδή το θύμα τον έβρισε και τον χτύπησε: «Είχε σοκαριστεί από την συμπεριφορά της» κατέθεσε και πρόσθεσε ότι ο γιος της της είχε εκμυστηρευτεί δύο μήνες μετά την πράξη του ότι οι ύβρεις τον θόλωσαν και ότι έχασε τον κόσμο από μπροστά του. 

Ο κατηγορούμενος ομολόγησε την πράξη του: «Είμαι ένοχος. Ζητώ μία τεράστια συγγνώμη από την οικογένεια» ανέφερε και παρέπεμψε στην απολογία του για τις συνθήκες υπό τις οποίες διέπραξε το έγκλημα, η οποία θα αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί.

Ο άγριος καβγάς

Υπενθυμίζεται, ο ψυκτικός αρνήθηκε στην ηλικιωμένη να προβεί σε κάποια πρόσθετη εργασία που του ζήτησε με αποτελεσμα εκείνη να θυμώσει και να ξεσπάσει άγριος καβγάς μεταξύ τους. Τότε ο ψυκτικός κατηγορείται ότι άρπαξε ένα σφυρί από την εργαλειοθήκη του και άρχισε να την χτυπάει στο κεφάλι εώς ότου άφησε την τελευταία της πνοή. Ο ψυκτικός καθάρισε τα ρούχα του και αφού πέταξε τα γάντια και το σφυρί στα σκουπίδια, συνέχισε τα επαγγελματικά του ραντεβού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ