Γλυκά Νερά: Μισή ώρα μετά την αποτρόπαια δολοφονία της 20χρονης κι ακόμη οι δράστες έψαχναν για λάφυρα! (video)

Πού στρέφουν τις έρευνές τους οι αστυνομικοί, με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία

Must Read

Σε αγώνα δρόμου επιδίδονται οι ερευνητές στα εγκληματολογικά εργαστήρια, με την ελπίδα να ταυτοποιήσουν μέσα στα επόμενα 24ωρα τα δείγματα DNA και δακτυλικά αποτυπώματα από το άφθονο υλικό που συγκέντρωσαν από τον τόπο του στυγερού εγκλήματος.

Από την πλευρά τους, οι επίλεκτοι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση δηλώνουν βέβαιοι πως οι απάνθρωποι εγκληματίες έχουν μεν διαπράξει και στο παρελθόν ληστεία, αλλά δεν περίμεναν την αντίδραση της Κάρολαϊν, η οποία, ακολουθώντας το μητρικό της ένστικτο, προσπάθησε να προστατεύσει το μωρό της, βλέποντας να το απειλούν, πιέζοντας ένα όπλο στον κρόταφό του!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αδίστακτοι δράστες της δολοφονίας της 20χρονης, μπροστά στο 11 μηνών μωρό της, έχουν κάνει πολλά λάθη και έχουν αφήσει πίσω τους ίχνη που αναμένεται να οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς τους. Ήδη οι αστυνομικοί έχουν συντάξει μία λίστα με ονόματα δεκάδων υπόπτων, στην οποία περιλαμβάνονται ονόματα σεσημασμένων κακοποιών που έχουν κάνει ανάλογα εγκλήματα στο παρελθόν και αποφυλακίστηκαν πρόσφατα, και όπου διαρκώς προσθέτουν ή αφαιρούν ονόματα, ανάλογα με τα ευρήματα.

Εστιάζουν, επίσης, σε παρόμοια περιστατικά στην ευρύτερη περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής, αλλά κυρίως σε αυτά όπου καταγράφηκε βία από τους κακοποιούς σε βάρος των θυμάτων τους, ενώ σύμφωνα με επιμέρους πληροφορίες, προς το παρόν απομακρύνεται το σενάριο να είχαν οι δράστες πληροφορία για τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι. Παράλληλα έχει σημάνει «κόκκινος συναγερμός» σε αεροδρόμιο, λιμάνια και χερσαία σύνορα για τη σύλληψή τους, σε ενδεχόμενη απόπειρα διαφυγής τους από τη χώρα.

Ένα νέο συγκλονιστικό στοιχείο, εξάλλου, που αποκάλυψε ο 32χρονος πιλότος σε μία από τις πολλές καταθέσεις του στους αστυνομικούς, καθώς σταδιακά αρχίζει και θυμάται διάφορες λεπτομέρειες, είναι το γεγονός ότι οι δράστες, ενώ είχαν ήδη πάρει τα χρήματα από το κουτί της Monopoly, είχαν δολοφονήσει την 20χρονη μητέρα και είχαν αφήσει δεμένο και λιπόθυμο τον σύζυγό της, συνέχισαν να ψάχνουν για 30 ακόμα λεπτά το σπίτι, για να βρουν περισσότερα χρήματα και κοσμήματα. Κατόπιν, όταν κατάλαβε ότι διέφυγαν, ο 32χρονος «πάλεψε» για περίπου μισή ώρα, μέχρι να καταφέρει να πιάσει το κινητό του, προκειμένου να καλέσει σε βοήθεια.

Βίντεο με «τσιλιαδόρο»;

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, έχουν στη διάθεσή τους βίντεο από  κάμερα κλειστού κυκλώματος, στο οποίο έχει καταγραφεί η φιγούρα ενός 4ου συνεργού εκτός σπιτιού, ο οποίος, πιθανότατα, κρατούσε ρόλο τσιλιαδόρου. Το υλικό αυτό ήδη ελέγχεται εξονυχιστικά για την παραμικρή λεπτομέρεια, με τη βοήθεια της προηγμένης τεχνολογίας που έχει στην διάθεσή της η Ελληνική Αστυνομία.

Παράλληλα, στις έρευνες των αστυνομικών προστέθηκε και η μαρτυρία κατοίκου της περιοχής, ο οποίος κατέθεσε στις Αρχές για ένα ύποπτο άτομο, γύρω στα 55, που φορούσε τζόκεϊ και περιφερόταν στην περιοχή πριν από μια εβδομάδα, δίνοντας την εντύπωση πως έχει χαθεί. Μάλιστα, σε ερώτηση του κατοίκου αν χρειάζεται βοήθεια, είπε ότι αναζητούσε ένα πρόσωπο από την περιοχή. Ο κάτοικος ανέφερε ότι ο άγνωστος φάνηκε να αιφνιδιάστηκε από την παρουσία του, τον ρώτησε «πού είμαι», ενώ, όταν του πρότεινε να πάει στην αστυνομία για βοήθεια, εκείνος αρνήθηκε.

Δείτε επίσης:

Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This