«Ήθελα να φοβερίσω τη μητέρα» λέει η θεία της 8χρονης που κατηγορείται ότι την κακοποίησε (video)

Must Read

Για πρώτη φορά λύνει τη σιωπή της η γυναίκα που κατηγορείται ότι κακοποίησε το 8χρονο κοριτσάκι στη Ρόδο προκειμένου να αποσπάσει χρήματα από τη μητέρα της.

Η θεία του ανήλικου κοριτσιού (από την οικογένεια του πατέρα) κατηγορείται ότι αφού κακοποίησε το παιδί «ρίχνοντας» με τα δάχτυλα της τον παρθενικό υμένα της 8χρονης, επιχείρησε να πείσει τη μητέρα ότι το παιδί έχει βιαστεί και ότι μια ήδη έχει ενημερωθεί το Χαμόγελο του Παιδιού. Η ίδια την διαβεβαίωσε ότι θα φροντίσει να «κουκουλώσει» την υπόθεση μέσω μιας γνωστής της στον οργανισμό, προκειμένου να μην κατηγορηθεί ο παππούς αλλά και να μην χάσουν την επιμέλεια του παιδιού.

Η γυναίκα η οποία δεν έχει συλληφθεί γιατί έχει παρέλθει η διαδικασία του αυτοφώρου, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αρνήθηκε τις κατηγορίες. Η γυναίκα η οποία έχει έξι παιδιά τα οποία όπως έγινε γνωστό μεγάλωσαν μακριά της, κάποια εκ των οποίων μέσα σε ιδρύματα, υποστηρίζει ότι έβαλε γάντια για να εξετάσει το παιδί το οποίο παραπονιόταν για πόνο στα γεννητικά του όργανα -όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, είχε πάθει ουρολοίμωξη- αλλά όπως λέει δεν την ακούμπησε.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι είπε στη μητέρα του ανήλικου κοριτσιού ότι θεωρεί ότι έχει βιαστεί αλλά αρνείται ότι της ζήτησε χρήματα «Ήθελα να τη φοβερίσω, μήπως φοβηθούν τα παιδιά της να μην βγαίνουν έξω μέχρι αργά το βράδυ» υποστήριξε μεταξύ άλλων. Μάλιστα παραδέχτηκε ότι μπροστά στο περιστατικό βρισκόταν και ο σύντροφός της, ο οποίος όπως έχει αποκαλυφθεί κατηγορείται για υπόθεση ναρκωτικών. 

Δείτε επίσης: «Αηδιάζω!» – Ξεσπά η κόρη της γυναίκας που κακοποίησε την 8χρονη στη Ρόδο (video)

https://vimeo.com/637443927

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This