Σοκ! Από την φαρμακαποθήκη που δουλεύει ο Μάνος πήρε την κεταμίνη η Πισπιρίγκου;

Ερευνούν από που προμηθεύτηκε η Ρούλα την ουσία που σκότωσε την Τζωρτζίνα - Πληροφορίες ότι ο πατέρας απολύθηκε

Must Read

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των έμπειρων αξιωματικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών οι οποίοι θα ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση με τα τρία νεκρά αδερφάκια της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, που φέρεται να βρήκαν φριχτό θάνατο από το χέρι της ίδιας τους τη μάνας.

Οι αρχές αναζητούν απαντήσεις στο ερώτημα από που προμηθεύτηκε η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη που χορήγησε στο 9χρονο παιδί της, την Τζωρτζίνα, ενώ βρισκόταν μέσα στο νοσοκομείο Παίδων. Τη συγκεκριμένη ουσία μπορεί όπως έγινε γνωστό, δεν θα την βρει εύκολα κάποιος σε φαρμακείο, ωστόσο μπορεί να την προμηθευτεί από φαρμακαποθήκες, pet shop που πουλάνε κτηνιατρικά φάρμακα και φυσικά από το διαδίκτυο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί φέρεται να είναι πεπεισμένη ότι η 33χρονη πήρε την κεταμίνη την οποία στη συνέχεια χορήγησε στο παιδί της σε ποσότητα μάλιστα που είναι ικανή να σκοτώσει μέχρι και… ελέφαντα, από φαρμακαποθήκη της Πάτρας. 

Εργάζεται σε φαρμακαποθήκη της Πάτρας

Την ίδια ώρα, προκαλεί σοκ η αποκάλυψη ότι Μάνος Δασκαλάκης εργάζεται σε φαρμακαποθήκη της πόλης, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Μάλιστα, σύμφωνα με το thebest.gr, ο ίδιος ο Μάνος, είχε εργαστεί για ένα διάστημα στο παρελθόν και ως υπάλληλος σε μεταφορική που προμήθευε φαρμακεία με ουσίες και σκευάσματα βιταμινών.

Εξετάζεται λοιπόν το ενδεχόμενο η Ρούλα Πισπιρίγκου να προμηθεύτηκε το ισχυρό αναισθητικό, γνωστό και ως «ναρκωτικό του Βιετνάμ» από την φαρμακαποθήκη όπου εργάζεται ο σύζυγός της, ενώ την ίδια ώρα υπάρχουν πληροφορίες ότι σε αντίστοιχο χώρο εργάζεται ο πεθερός της.

Έως τώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα, ενώ δεν υπάρχει καμία κατηγορία σε βάρος του πατέρα.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δεν εμφανίστηκε στην εργασία του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει απολυθεί. Μάλιστα από την ψησταριά στην οποία εργαζόταν απομακρύνθηκε και η αδερφή της Ρούλας, η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This