Ρούλα Πισπιρίγκου-Μάνος Δασκαλάκης: «Αρχίζουν τα όργανα. Αρχίζουν οι αποκαλύψεις»!

«Κάπου τον κρατάει η Ρούλα» - Με «το μαχαίρι στα δόντια» ο Θανάσης Κατερινόπουλος! – Είχαν ασφάλειες ζωής τα τρία παιδιά;

Must Read

Σε «εμπρηστή» έχει μετατραπεί ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος σε κάθε του εμφάνιση «ανάβει φωτιές» για την υπόθεση της Πάτρας. Και όχι… μικροεστίες, αλλά λαίλαπα!

Αναφερόμενος στο ζευγάρι Μάνος ΔασκαλάκηςΡούλα Πισπιρίγκου τη σχέση τους και την κόντρα που έχει ξεσπάσει και συνεχώς «φουντώνει» με δηλώσεις εκατέρωθεν, ο κ.Κατερινόπουλος εκτίμησε για τον Μάνο Δασκαλάκη:

«…για να λέει κάτι τέτοιο η Ρούλα κάτι ξέρει, κάπου τον κρατάει. Ίσως σε κάτι που έκανε μόνος του ο Μάνος στο παρελθόν και το γνωρίζει πολύ καλά η Ρούλα. Ίσως σε κάτι που έκαναν μαζί και ο Μάνος προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να κρατηθεί στην άκρη».

Και επανέλαβε μια πρόβλεψη που είχε κάνει και προ 24ώρων: «Από ότι φαίνεται αρχίζουν τα όργανα. Αρχίζουν οι αποκαλύψεις. Κλασσικά σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα έτσι γίνεται και θα αρχίσει ο ένας να αντικρούει τον άλλον».

Πισπιρίγκου Δασκαλάκης

Υπήρχαν ασφάλειες ζωής στα παιδιά;

Ο έμπειρος πρώην αξιωματικός τόνισε πως οι Αρχές πρέπει να κινηθούν και σε άλλα πεδία για τους θανάτους των τριών παιδιών, όπως για παράδειγμα να ερευνηθεί η ύπαρξη ασφαλειών ζωής για τη Τζωρτζίνα, την Ίριδα και τη Μάλενα.

«Είμαι πεπεισμένος πλέον ότι εδώ υπάρχουν ευθύνες και για τους θανάτους των άλλων δυο παιδιών … Αφού μπήκαν όλα στο τραπέζι, όλα πρέπει να ψαχτούν. Ακόμα και η τυχόν ύπαρξη ασφαλειών ζωής αυτών των άμοιρων παιδιών. Και αυτό ακόμα πρέπει να ερευνηθεί».

«Οι αρχές πρέπει να προβούν σε άρσεις λογαριασμών»

Σχολιάζοντας την περίεργη υπόθεση με τη σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού, ο κ.Κατερινόπουλος, ο οποίος είχε αποκαλύψει και μια πώληση διαμερίσματος δυόμισι μήνες πριν τον θάνατο της 69χρονης, έκανε μια ακόμα αποκάλυψη. Ότι είναι δύο τα διαμερίσματα που πουλήθηκαν μετά τον θάνατο της Μαλένας (σ.σ. το πρώτο παιδί):

«Μην ξεχνάτε ότι όπως είπα και νωρίτερα, είχε ένα πληρεξούσιο (σ.σ. ο Μάνος Δασκαλάκης) και είχε αναλάβει τα οικονομικά της σπιτονοικοκυράς τους, της οποία ο θάνατος θα πρέπει να ερευνηθεί από της Αρχές. Ήταν μια κυρία ευκατάστατη, είχε σκλήρυνση κατά πλάκας, ήταν καθηλωμένη σε ένα αναπηρικό καροτσάκι. Εδώ κάτι πρέπει να έγινε και αν δεν έγινε, πρέπει να δοθεί απάντηση. Να προβούν σε άρση λογαριασμών. Οι δικές μου πληροφορίες αναφέρουν ότι πουλήθηκαν δύο διαμερίσματα στην περιοχή της Πάτρας μετά τον θάνατο της Μαλένας».

Όσο για την επιθυμία της Ρούλας Πισπιρίγκου να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους, ο κ. Κατερινόπουλος επεσήμανε:

«Νομικά δεν προβλέπεται από ότι γνωρίζω η διαδικασία της ανίχνευσης ψεύδους, αλλά και επιστημονικά δεν είναι αποδεκτό. Μπορεί να γίνεται για επικοινωνιακούς λόγους, δε ξέρω για ποιους λόγους γίνεται. Ουδέποτε έχει εφαρμοστεί στη χώρα μας».

Νοσηλεύτρια Τζωρτζίνας: «Είχα τρομοκρατηθεί»

Μια από τις νοσηλεύτριες που έβλεπαν την εννιάχρονη Τζωρτζίνα στο Νοσοκομείο Παίδων μίλησε στο Star για τις στιγμές λίγο πριν το θάνατο του παιδιού και περιέγραψε το τι συνέβη και το πώς ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου:

«Βγήκε η μαμά από το δωμάτιο, ήρθε στην στάση των νοσηλευτών μας είπε κάτι που δεν κατάλαβα τι ήτανε. Σηκωθήκαμε με την άλλη νοσηλεύτρια, εκείνη φώναξε τον γιατρό και κατευθυνθήκαμε όλοι μαζί στο δωμάτιο του παιδιού … Δε φώναζε, αλλά δε θεωρώ ότι είμαι η κατάλληλη να ψυχολογήσω. Δεν ξέρω αν θα την χαρακτήριζα ήρεμη αλλά δε φώναζε».

Για να συμπληρώσει: «Η πρώτη μας αντίδραση, όλων των γιατρών και των νοσηλευτών, ήταν να αξιολογήσουμε την κατάσταση και μετά κάναμε ότι έπρεπε να γίνει. Εγώ είχα φοβηθεί και είχα τρομοκρατηθεί γιατί ήταν κάτι που δεν είχα ξαναντιμετωπίσει».

Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Μας γύρισαν την πλάτη, κάποιοι που όφειλαν να μας στηρίξουν»

Στο Star μίλησε και η αδελφή της 33χρονης κατηγορούμενης για ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας, Δήμητρα Πισπιρίγκου και επανέλαβε ότι στηρίζει τη Ρούλα και ότι είναι αθώα, λέγοντας πως «μας γύρισαν την πλάτη, κάποιοι που όφειλαν να μας στηρίξουν … Κάποιοι άνθρωποι που είχαν ιερή υποχρέωση να σταθούνε δίπλα μας, με γεγονότα που γνωρίζανε και είχαν την υποχρέωση να είναι δίπλα μας, έχουν γυρίσει την πλάτη. Δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά, λέω αυτό κι ο καθένας θα καταλάβει».

Και πρόσθεσε ότι δεν έχει ερευνηθεί καλά η υπόθεση: «Είμαστε σε μια κατάσταση σοκ όλοι, δεν ξέρουμε πως βρέθηκε η κεταμίνη, πώς χορηγήθηκε στο παιδί και φυσικά δεν την έχει προμηθευτεί και δεν την έχει χορηγήσει η αδελφή μου, αυτό είναι δεδομένο. Της έχει στερηθεί η ελευθερία της και κάθε προσωπικό της δικαίωμα, κατά τη γνώμη μου άδικα, δεν έχει ψαχτεί τόσο καλά το θέμα».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This