Παλαιό Φάληρο: Η στιγμή της σύλληψης 15χρονου που απείλησε με μαχαίρι συνομηλίκους του

Ο ανήλικος ισχυρίστηκε ότι ήταν challenge του Instagram

Must Read

Αναστάτωση επικράτησε πριν λίγες ημέρες στο Παλαιό Φάληρο, όταν 15χρονος απείλησε με μαχαίρι συνομήλικούς του. Αποκαλυπτικό είναι το βίντεο της σύλληψής του από αστυνομικό που περνούσε τυχαία από το σημείο. 

Σε βίντεο που πρόβαλε το Star στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεών του, διακρίνεται μία παρέα τεσσάρων νεαρών που βρίσκεται στο φανάρι, μπροστά από μία διασταύρωση. Ένα μέλος της, ηλικίας 15 ετών, εκείνη την ώρα είχε βγάλει ένα μαχαίρι «πεταλούδα» και έκανε επικίνδυνες κινήσεις προς ένα άλλο αγόρι.

Υπενθυμίζεται πως ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που ήταν εκτός υπηρεσίας, περνούσε τυχαία από το σημείο, είδε το περιστατικό και σταμάτησε αμέσως. Ο αστυνομικός, ζητάει από το νεαρό να πετάξει το μαχαίρι που είχε κρύψει στην τσέπη του και μόλις το έκανε, του πιάνει το χέρι και καλεί από το κινητό του τηλέφωνο το κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το παιδί ισχυρίστηκε ότι αγόρασε το μαχαίρι για να κάνει ένα challenge του Instagram.



Διαβάστε ακόμη: Παλαιό Φάληρο: 15χρονος απείλησε με μαχαίρι συνομηλίκους του – Πρόκειται για challenge στο Instagram

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This