«Καταπέλτης» ο Μάνος Δασκαλάκης μετά τη νέα δίωξη στη Ρούλα για τις δολοφονίες των παιδιών

Η πρώτη αντίδραση του πατέρα μετά τη νέα εξέλιξη

Must Read

Μετά τη νέα ποινική δίωξη που ασκήθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τις δολοφονίες και των άλλων δύο παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας, ο εν διαστάσει σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης προχώρησε σε δήλωσε μέσω των δικηγόρων του.

«Εξαιτίας των διαρροών που υπάρχουν εδώ και μήνες , η άσκηση της νέας ποινικής δίωξης δεν έρχεται ως έκπληξη αλλά ως εξέλιξη επιβεβλημένη από τα πορίσματα των αστυνομικών και ιατροδικαστικών αρχών. Η προσεκτική και επίπονη διερεύνηση των συνθηκών των τριών θανάτων εκ μέρους της εισαγγελίας Αθηνών, παρέχει επαρκή και σαφή θεμελίωση των κατηγοριών οι οποίες εφόσον αποδειχθούν στο σύνολό τους συγκροτούν μία από τις πιο στυγερές κατά συρροή δολοφονίες της σύγχρονης εποχής» ανέφερε ο  πατέρας των αδικοχαμένων παιδιών.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται πλέον για τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών, καθώς τη Δευτέρα, οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου της άσκησαν ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή για τους θανάτους της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.




Δείτε επίσης: Ρούλα Πισπιρίγκου: Νιώθει «αδικημένη και πληγωμένη» από τη νέα δίωξη για τις δολοφονίες της Μαλένας και Ίριδας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This