Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας! Άνδρας έγδυσε γυναίκα και απειλούσε να τη ρίξει από μπαλκόνι

«Βοήθεια, βοήθεια, θα με πετάξει κάτω…» φώναζε γυμνή από τη μέση και πάνω η γυναίκα

Must Read

Στιγμές αγωνίας επικράτησαν το μεσημέρι της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Ομόνοια, όταν ένας άνδρας απειλούσε να ρίξει από το μπαλκόνι ξενοδοχείου μια γυναίκα.

Οι περαστικοί, έντρομοι αντίκρισαν τη γυναίκα γυμνή από τη μέση και πάνω να φωνάζει στο μπαλκόνι «βοήθεια, βοήθεια, θα με πετάξει κάτω…»! Ακριβώς από πίσω της ένας άνδρας ο οποίος είχε κατεβασμένο το παντελόνι του, την κρατούσε από τα γόνατα κα προσπαθούσε να την ρίξει στο κενό.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα του δωματίου και έσπευσαν να ακινητοποιήσουν τον άνδρα, ο οποίος προσπαθούσε να ρίξει την γυναίκα από το μπαλκόνι.

Το θύμα, σε κατάσταση σοκ περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι γνώριζε τον δράστη, τον οποίο είχε επισκεφθεί στο δωμάτιό του για να πιουν καφέ, ωστόσο εκείνος έγινε ξαφνικά επιθετικός και επιχείρησε να την βιάσει. Τότε εκείνη είπε ότι έτρεψε στο μπαλκόνι για να ζητήσει βοήθεια και εκείνος απείλησε να την ρίξει στο κενό.

Πρόκειται για 51χρονο Σύριο, ο οποίος έχει συλληφθεί και κρατείται στο Α.Τ. Ομόνοιας. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This