Κυριακή 13/6/2021

Νύχτα τρόμου για ηλικιωμένη στα χέρια αδίστακτων κουμπουροφόρων στο Παλαιό Φάληρο

Στα 82 της έζησε μια γυναίκα τον απόλυτο τρόμο, καθώς την έπιασαν στον ύπνο δύο άγνωστοι κακοποιοί, οι οποίοι εισέβαλαν ενώ κοιμόταν στο διαμέρισμά της, που βρίσκεται στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στο Παλαιό Φάληρο, την ξύπνησαν άγρια και απειλούσαν να τη σκοτώσουν, αν δεν τους αποκάλυπτε πού είχε τις οικονομίες της.

Την έδεσαν και ξεκίνησαν να ψάχνουν το σπίτι

Οι δύο διαρρήκτες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, παραβίασαν στις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής την κεντρική είσοδο του διαμερίσματος, που βρίσκεται σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της περιοχής, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Οπως κατέθεσε η ηλικιωμένη στους αστυνομικούς, πετάχτηκε έντρομη όταν ξύπνησε ξαφνικά και είδε πάνω από το κεφάλι της τους εισβολείς. Εκείνοι την έδεσαν και άρχισαν να ψάχνουν όλο το σπίτι. Παρά τις εκκλήσεις της να μην της κάνουν κακό, οι δράστες συνέχιζαν να ερευνούν το διαμέρισμα, ενώ ταυτόχρονα εκτόξευαν απειλές κατά της ζωής της προκειμένου να τους αποκαλύψει το σημείο όπου φύλαγε χρήματα.

Κανένας γείτονας δεν αντιλήφθηκε τίποτα

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» λόγω του προχωρημένου της ώρας, κανένας από τους ενοίκους της πολυκατοικίας δεν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε στο σπίτι της ηλικιωμένης. Τελικά, οι κακοποιοί βρήκαν χρήματα και κοσμήματα στα συρτάρια της τουαλέτας που είχε στην κρεβατοκάμαρά της, τα άρπαξαν και εξαφανίστηκαν.

Η Σήμανση έκανε έρευνα στο διαμέρισμα, ενώ για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία από την Ασφάλεια, που αναζητεί τους δράστες.

Δείτε επίσης: «Τσέπωνε» την σύνταξη του νεκρού θείου για 7 χρόνια!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ