Μπλόκαραν 115 κιλά κάνναβης προς την Τουρκία

Must Read

Τέσσερα μέλη κυκλώματος ναρκωτικών συνέλαβε σήμερα η αστυνομία, προτού ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους να περάσουν 115 κιλά ακατέργαστης κάνναβης από τον Έβρο προς την Τουρκία.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, με τη συνδρομή και των τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, συνέλαβαν τους διακινητές στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης.

Οι δύο εξ αυτών ήταν αλλοδαποί, ηλικίας 46 και 49 ετών, και οι άλλοι δύο ‘Έλληνες, ηλικίας 40 και 58 ετών αντίστοιχα.

Από τα στοιχεία των αστυνομικών Αρχών για τη λειτουργία του κυκλώματος και τη διαδρομή των ναρκωτικών, προκύπτει ότι το κύκλωμα συγκρότησε και συντόνιζε ο 46χρονος, υπό τις εντολές του οποίου ο 49χρονος μετέφερε αρχικά τα ναρκωτικά από τη Θεσσαλονίκη στην περιοχή του Έβρου, όπου τα παραλάμβαναν οι άλλοι δύο συλληφθέντες, οι οποίοι με τη σειρά τους τα μετέφεραν σε παραποτάμια περιοχή, προκειμένου να τα εξάγουν στην Τουρκία άγνωστα -μέχρι στιγμής- μέλη της σπείρας.

Οι τρεις εκ των δραστών εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια μεταφόρτωσης της εν λόγω ποσότητας ναρκωτικών από το όχημα που οδηγούσε ο 49χρονος στο όχημα που επέβαιναν οι άλλοι δύο συλληφθέντες.

Ο 46χρονος αρχηγός της σπείρας συνελήφθη, επίσης, στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης και ενώ επέβαινε σε Ι.Χ.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, στις οικίες, σε μία αποθήκη και τα οχήματα των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

Ένα πιστόλι, 453 γραμμάρια εκρηκτικής ύλης TNT, δύο βαλλίστρες, 1.727 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, επτά βέλη, τέσσερα μαχαίρια, έναν φακό, πλήθος ιδιόχειρων σημειώσεων, βιβλιάρια καταθέσεων, τέσσερις ασύρματοι, ένα φωσφορούχο γιλέκο και ένα κράνος με τα διακριτικά της Ελληνικής Αστυνομίας, κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 8.950 ευρώ και 1500 δολαρίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This