Αργολίδα: Βγήκαν όπλα, για μερικά… αγριόχορτα!

Must Read

Σε χωριό της Αργολίδας βγήκαν τα όπλα, όταν δύο γείτονες -ένας Αλβανός και ένας ντόπιος- καβγάδισαν για μερικά… αγριόχορτα!

Οι κάτοικοι τού Αραχναίου έζησαν πρωτόγνωρες στιγμές, όταν άκουσαν πυροβολισμούς και βγήκαν ανάστατοι στα μπαλκόνια και τις αυλές τους, για να δουν τι είχε συμβεί. Όπως έγινε γνωστό, ένας 50χρονος Αλβανός, που έκοβε χόρτα έξω το σπίτι ενός 35χρονου Έλληνα, λογομάχησε πολύ έντονα με τον τελευταίο, με τις φωνές και τις βρισιές να ακούγονται σε μεγάλη απόσταση.

Γρήγορα τα αίματα άναψαν και ο νεότερος άνδρας μπήκε στο σπίτι του, πήρε μία καραμπίνα, που φύλαγε, και πυροβόλησε προς το μέρος του αλλοδαπού. Ευτυχώς, δεν τον τραυμάτισε, όμως ο 50χρονος έγινε έξαλλος και κινήθηκε απειλητικά προς τον… πιστολέρο, με αποτέλεσμα να μην αργήσουν να πιαστούν στα χέρια.

Από τον καβγά των δύο αντρών αναστατώθηκε απ’ άκρη σ’ άκρη το ορεινό χωριό, με τους κατοίκους να φοβούνται τα χειρότερα, καθώς ο 50χρονος και ο 35χρονος είχαν διαφορές και η κόντρα τους κρατούσε πολλά χρόνια.

Έτσι, οι συγχωριανοί τους ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο και όλη τη νύχτα έψαχναν την περιοχή για να συλλάβουν τον Έλληνα, ο οποίος, όμως, ήταν άφαντος έως αργά χθες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This