Πως βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα Βεράμη που είχε εξαφανιστεί από τη Θεσσαλονίκη (video)

Must Read

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της 10χρονης Μαρκέλλας Βεράμη που αγνοείτο από το μεσημέρι της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, η Μαρκέλλα εντοπίστηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Θ. Σοφούλη, στη Θεσσαλονίκη. Η ανήλικη πλησίασε έναν περαστικό και εκείνος με τη σειρά της ειδοποίησε τις αρχές.

Η 10χρονη μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης από περιπολικό της Αστυνομίας για να της πάρουν κατάθεση και να μάθουν κάτω από ποιες συνθήκες εξαφανίστηκε.

Η μικρή είναι καλά στη υγεία της, κάτι που επιβεβαίωσε και η μητέρα της ανήλικης, μιλώντας στο ΑΠΕ. Επιπλέον, την είδηση επιβεβαίωσε και ο επικεφαλής του «Χαμόγελου Του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΙ:

«Το κορίτσι βρέθηκε σε μικρή απόσταση από το σημείο που χάθηκε, σύμφωνα με ενημέρωση που είχα από τον αρχηγό της αστυνομίας», είπε προσθέτοντας ότι η 10χρονη είναι καλά στην υγεία της.

Το thestival.gr δημοσιεύει το παραπάνω βίντεο ως μαρτυρία για τον τρόπο που εντοπίστηκε η 10χρονη. Ο κ. Οικονόμου, είδε την 10χρονη Μαρκέλλα να περιπλανιέται στο δρόμο και την πλησίασε για να την ρωτήσει που πηγαίνει.

Ο Γιώργος Οικονόμου είναι ο άνθρωπος που βρήκε την μικρή μπροστά σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Θ. Σοφούλη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η Μαρκέλλα ζήτησε από τον κ. Οικονόμου να μην ενημερώσει την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This