Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

Δεκάδες… «VIP» αστυνομικοί βγαίνουν στο «δρόμο» με εντολή Χρυσοχοΐδη

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Από την πρώτη μέρα, οι προθέσεις του Μ. Χρυσοχοΐδη ήταν ξεκάθαρες.

Προτεραιότητά του ήταν να αδειάσει τις υπηρεσίες από τους «ατσαλάκωτους» αστυνομικούς, που κάποιος είχε «βολέψει» στα γραφεία επισήμων, πολιτικών (πρώην και νυν) και οι οποίοι δεν είχαν δει το «δρόμο», ούτε με το κιάλι.

Χθες το βράδυ, λοιπόν, εκδόθηκαν μαζικά διαταγές για την διακοπή απόσπασης 322 αστυνομικών, οι οποίοι επιστρέφουν άμεσα στις οργανικές θέσεις τους, ανεξάρτητα εάν έχει ολοκληρωθεί ο αρχικός χρόνος απόσπασής τους.

Οι 181 επιστρέφουν σε υπηρεσίες της Ασφάλειας Αττικής, οι 48 στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων (ΜΑΤ) και 93 στη ΔΙ.ΑΣ.

Η «αποψίλωση» θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, αφού η νέα πολιτική ηγεσία ψάχνει ακόμα το ανθρώπινο δυναμικό στις αυτοτελείς υπηρεσίες, όπως η ΔΙΔΑΠ, η ΔΑΕΕΒ, Εσωτερικών Υποθέσεων, Προστασίας Υψηλών Προσώπων και άλλες, αναζητώντας αστυνομικούς που έχουν τοποθετηθεί, ακόμη και με κανονικές μεταθέσεις, χωρίς να υπάρχει πραγματική ανάγκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Σάββας Καλεντερίδης
Σάββας Καλεντερίδης