Σαφάρι στην Μύκονο: Μεταμεσονύκτιες αστυνομικές τσάρκες σε μπαράκια και πριβέ πάρτι έφεραν μια σύλληψη!

Must Read

Μπαράκι για μπαράκι και πάρτι για πάρτι δεν γλίτωσε όλη την νύχτα από τους αστυνομικούς στην Μύκονο, που είχαν βγει για «κυνήγι», στο πλαίσιο ελέγχων για την πρόληψη και περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού.

Λίγες μόνο ώρες μετά την επίσκεψη στο νησί του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, οι αστυνομικές αρχές εξαπολύθηκαν σε μπαρ και πριβέ πάρτι που πραγματοποιούνταν σε βίλες και προχώρησαν σε μια σύλληψη. Συνολικά έγιναν 15 έλεγχοι σε beach bar και κέντρα, ενώ η σύλληψη έγινε για ιδιωτικό πάρτι σε βίλα. Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη ο ιδιοκτήτης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Να σημειωθεί ότι εδώ και εβδομάδες η Μύκονος απασχολεί τους επιστήμονες και την κυβέρνηση, αφού παρατηρούνται φαινόμενα συνωστισμού σε beach bar και πάρτι,  με πολύ κόσμο.

Την Τετάρτη (29.07.2020) βρέθηκε στο Νησί των Ανέμων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και είχε σύσκεψη με τους τοπικούς φορείς για να αποφασίσουν πως θα ελεγχθεί η κατάσταση. Αποφασίστηκε οι έλεγχοι να γίνονται όλο το 24ωρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This