Βούλγαροι κρατούμενοι σκόπευαν να «κυκλοφορήσουν» κρασί με ετικέτα… Φυλακές Αλικαρνασσού!

Σωφρονιστικοί υπάλληλοι εντόπισαν και κατάσχεσαν 90 λίτρα μούστου από τα κελιά τους

Must Read

Χωρίς τον… ξενοδόχο φαίνεται πως λογάριαζαν δύο Βούλγαροι κρατούμενοι των Φυλακών Αλικαρνασσού που ήθελαν να παρασκευάσουν παράνομα ποτά μέσα στα κελιά τους, καθώς, κατά τον καθιερωμένο έλεγχο που έκαναν σωφρονιστικοί υπάλληλοι, εντόπισαν και κατάσχεσαν… 90 λίτρα μούστου!

Οι επίδοξοι οινοποιοί διέμεναν σε διαφορετικούς θαλάμους του ίδιου ορόφου και κατά τον καθιερωμένο έλεγχο βρέθηκαν αρχικά 30 λίτρα στο κελί του ενός και 60 σε εκείνο του ομοεθνούς του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί εάν οι δύο Βούλγαροι προμηθεύτηκαν τον μούστο ή τον έφτιαξαν μόνοι τους με φρούτα, ωστόσο, ο σκοπός τους είναι κάτι παραπάνω από προφανής και για τον λόγο αυτό ακολουθήθηκε η πειθαρχική διαδικασία.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που στις συγκεκριμένες φυλακές εντοπίζεται μούστος με σκοπό την παρασκευή παράνομων ποτών. Πριν από μερικούς μήνες υπάλληλοι του Καταστήματος Κράτησης Αλικαρνασσού εντόπισαν τυχαία κατά τη διάρκεια των ημερήσιων ελέγχων έναν κουβά μούστου στον θάλαμο ενός κρατούμενου, πάλι βουλγαρικής καταγωγής.

Πρόκειται για ένα φαινόμενο ιδιαίτερα διαδεδομένο στα καταστήματα κράτησης της χώρας, σε κάποια από τα οποία έχουν βρεθεί ακόμη και αποστακτήρια, με τη βοήθεια των οποίων οι κρατούμενοι παρασκευάζουν και εν συνεχεία εμπορεύονται άκρως επικίνδυνα για την υγεία ποτά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This