Παρασκευή 23/7/2021

Η Γιάννα Αγγελοπούλου δεν κατάφερε να φτάσει την Δέσποινα Μοιραράκη

Θα ήταν μία σωστή σκέψη εάν στην επιτροπή καλούσαν και τη Δέσποινα Μοιραράκη, αφού έχουν αποφασίσει να προωθήσουν προϊόντα

Συγκινητική η εμφάνιση της Γιάννας Αγγελοπούλου στο βίντεο όπου προσπαθεί να προωθήσει την νομισματική συλλογή της επιτροπής Ελλάδα 2021.

Μία αξιέπαινη προσπάθεια, που θύμισε Δέσποινα Μοιραράκη παρά το ότι η κυρία Μοιραράκη είναι μια κλάση παραπάνω από την κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου στον τομέα προώθησης προϊόντων.

Υπάρχει βέβαια σήμερα και δημοσίευμα εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο η κυρία Αγγελοπούλου απαίτησε ποσό πάνω από 4 εκατομμύρια € από κάθε συστημική τράπεζα, προκειμένου να δημιουργηθεί η συγκεκριμένη συλλογή. Και μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, ενέπλεξε και το μέγαρο Μαξίμου στην προσπάθεια να αποσπάσει τα συγκεκριμένα ποσά. Όπως καταλήγει το δημοσίευμα, δεν τα κατάφερε και πήρε περίπου το 1/4 από αυτά που ζητούσε λόγω της άθλιας κατάστασης που βρίσκονται οι τέσσερις μεγάλες συστημικές τράπεζες.

646FA653 A985 416A B22A 5315F770DB9B
Η εκπληκτική Δέσποινα Μοιραράκη

Θα ήταν όμως μία σωστή σκέψη εάν στην επιτροπή καλούσαν και την Δέσποινα Μοιραράκη, αφού έχουν αποφασίσει να προωθήσουν προϊόντα. Είναι βέβαιο ότι θα έπειθε τον κόσμο πολύ περισσότερο, παρότι και η Γιάννα Αγγελοπούλου προσπάθησε φιλότιμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Δείτε το βίντεο:

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Εξορκιστής (video)