Δωρεάν διαδρομές με πατίνια για τους ψηφοφόρους

Η πρωτοβουλία της Lime

Must Read

Δωρεάν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ηλεκτρικά πατίνια της Lime την πρώτη Κυριακή των εκλογών στις 26 Μαΐου, όσοι πολίτες προσέλθουν στις κάλπες. Στην Ελλάδα, η δράση της Lime για τις εκλογές της 26ης Μαΐου θα είναι διαθέσιμη στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνεργασία με τον οργανισμό «thistimeimvoting.eu», δωρεάν διαδρομές και κράνη θα είναι διαθέσιμα για τους χρήστες τη μέρα των εκλογών για να τους ενθαρρύνουν όχι μόνο να πάνε να ψηφίσουν, αλλά να το κάνουν με διασκεδαστικό και βιώσιμο τρόπο.

Όσοι ενδιαφέρονται, θα πρέπει να κατεβάσουν την εφαρμογή της Lime για να λάβουν τον δωρεάν κωδικό VOTEWITHLIME μέσα από το ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας το πρωί των εκλογών, πριν ανοίξουν οι κάλπες. Ο κωδικός θα ισχύει από τις 6 π.μ. έως τις 9 μ.μ. στις 26 Μαΐου στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This