ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΑγωνία: Άραγε η κα Αγγελοπούλου παρακολουθούσε χθες ως πηγή έμπνευσης τη Δέσποινα Μοιραράκη;

Αγωνία: Άραγε η κα Αγγελοπούλου παρακολουθούσε χθες ως πηγή έμπνευσης τη Δέσποινα Μοιραράκη;

Πραγματικό σεμινάριο!

Ρεσιτάλ πωλήτριας χαλιών έδωσε χθες η Δέσποινα Μοιραράκη. Διαφήμιζε τα χαλιά της με ανεπανάληπτο τρόπο που αποτελεί δίδαγμα για καθέναν που θέλει να πουλήσει την πραμάτεια του.  Ακόμη και αν η πραμάτεια είναι χαλιά.

Μένουμε λοιπόν με την αγωνία αν η κα Αγγελοπούλου παρακολούθησε τη Δέσποινα Μοιραράκη για να «εμπνευστεί» την πώληση των νομισμάτων για το 1821.

Μεγάλη δασκάλα για τη Γιάννα Αγγελοπούλου η Δέσποινα Μοιραράκη. Μακάρι να φτάσει στο ύψος της Μοιραράκη για να επιτύχει ως σαράφης νομισμάτων.  Άλλωστε η πραμάτεια της καςΑγγελοπούλου -παλιά μου τέχνη κόσκινο από το 2004- δεν είναι τίποτα άλλο από χαϊμαλιά για να δικαιολογήσει την παρουσία της που είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτη.

Με άλλες λέξεις: Τι Δέσποινα τι Γιάννα! Άλλωστε τα πάντα όλα κεραμιδοκοραλοκόκκινο, όπως το αναμμένο πούρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης