Έφυγε από τη ζωή ο κυρίαρχος του ελληνικού ακοντισμού

Must Read

Έφυγε ξαφνικά από την ζωή ο κυρίαρχος του ακοντισμού, Λεωνίδας Μακρυγιάννης σε ηλικία 68 ετών, ο οποίος διέγραψε λαμπρή πορεία στον χώρο του αθλητισμού στη δεκαετία του ’70.

Ο ίδιος είχε αναδειχθεί πολλές φορές πρωταθλητής Ελλάδας και ήταν κάτοχος πανελληνίων ρεκόρ. Ο αγώνας του 1970 στην Λαμία έχει μείνει στην μνήμη πολλών, όταν το ακόντιο που έριξε έφτασε στην απέναντι εστία και καρφώθηκε στα δίχτυα.

«Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στους οικείους τους, ενώ τη βαθιά του λύπη εξέφρασε και ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, Βασίλης Σεβαστής, που υπήρξε με τον εκλιπόντα για χρόνια συναθλητής στην εθνική ομάδα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 5:30 το απόγευμα στην Ελάτεια Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This