Η Τασούλα, η Αμάλ και ο Μανιτού

Must Read

Η κυρία Τασούλα με το βαρύγδουπο επώνυμο «Καραϊσκάκη», βγήκε να κατακεραυνώσει τους σκοταδιστές που αντιδρούν στην περιφορά της μαριονέτας Αμάλ.

Φυσικά και είναι σκοταδισμός να απαγορεύεις τις συμπεριφορές ιερών συμβόλων. Όπως ακριβώς έκανε η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τον Επιτάφιο, την λιτάνευση για την κοίμηση της Θεοτόκου, τον υπαίθριο εορτασμό των Φώτων και όχι μόνο.

Υπάρχει και η απαγόρευση της περιφοράς των συμβόλων του έθνους μέσω των παρελάσεων οι οποίες απαγορεύτηκαν παρά την κορυφαία και εμβληματική επέτειο των 200 ετών από την εθνεγερσία.

Το περίεργο είναι ότι την κυρία Τασούλα την ενόχλησαν μόνον οι αντιδράσεις για την περιφορά της μαριονέτας Αμάλ. Και όχι όλα τα υπόλοιπα.

Εμείς όμως, δεν έχουμε φραγμούς και ρατσιστική διάθεση έναντι των διαφόρων περιφορών. Δεν διαφωνούμε με καμιά περιφορά. Είναι άλλωστε τεράστια υποκρισία να μην μιλάς για τις απαγορεύσεις των περιφορών των «άλλων» και να ενοχλείσαι μόνον από τις αντιδράσεις κατά της περιφοράς της προτίμηση σου.

Υπάρχει βλέπετε μία ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στην περιφορές πίστης – έστω και αν δεν πρόκειται για την δική μας πίστη – και της περιφορές επαγγέλματος.
Επί παραδείγματι, οι ιθαγενείς της αμερικανικής Ηπείρου έκαναν περιφορά ξοάνου για τον Μανιτού, ενώ η περιφορά του ξοάνου της Αμάλ όπως όλα δείχνουν, γίνεται για τα money too…

Και έτσι, εξηγούνται πολλά…

Να σκεφτούμε σοβαρά να αναλάβει την περιφορά της στρατιωτικής σημαίας κάποια ΜΚΟ. Είναι σίγουρο ότι οι απαγορεύσεις αίφνης και «ανεξήγητα» θα μειωθούν στο ελάχιστο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This