Πήρε «φωτιά» το Twitter μετά τη νέα ανάρτηση του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων

Αναφέρθηκε στην εξιχνίαση δολοφονίας ενός μωρού στην Κύπρο

Must Read

Μήνυμα με πολλούς παραλήπτες θα μπορούσε να θεωρηθεί η νέα ανάρτηση του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων στο Twitter.

Η πολύκροτη υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα απασχολεί τον τελευταίο καιρό τον έμπειρο ιατροδικαστή ο οποίος μάλιστα έχει ζητήσει να διερευνηθεί εάν πίσω από τους θανάτους των κοριτσιών κρύβεται η ασφυξία.

Αυτή τη φορά ο κ. Λέων αναφέρθηκε στην εξιχνίαση δολοφονίας ενός μωρού στην Κύπρο, που αρχικά είχε δηλωθεί από τους γονείς του ως ατύχημα, ενώ τελικά υπεύθυνος για το θάνατο του βρέφους ήταν ο πατέρας του!

Ο ιατροδικαστής δεν κάνει αναφορά στην υπόθεση της Πάτρας ωστόσο οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτησή του ζητώντας μάλιστα να πέσει άπλετο φως στα αίτια θανάτου των τριών παιδιών.

«Στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα διελευκάνθηκε άμεσα υπόθεση βρέφους δύο μηνών, το οποίο αρχικά δηλώθηκε από τους γονείς ως ατύχυμα και μετά τη νεκροτομή ο πατέρας ομολόγησε», έγραψε ο ιατροδικαστής. Ο Γρηγόρης Λέων δεν έκανε αναφορά στο θρίλερ με τα τρία νεκρά κοριτσάκια στην Πάτρα, όμως οι συνειρμοί ήταν αναπόφευκτοι.

Μέσα σε λίγα λεπτά οι χρήστες του Twitter έκαναν αναφορά στην υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα κάνοντας μάλιστα λόγο για «καθυστέρηση», «αδιαφορία» ή και «κωλυσιεργία» των ελληνικών αρχών.

https://twitter.com/koko_vios/status/1505191404494065664

https://twitter.com/sofiantoniou10/status/1505183023121276928?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1505183023121276928%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsit.gr%2Ftopikes-eidhseis%2Fnekra-paidia-stin-patra-o-iatrodikastis-grigoris-leon-evale-fotia-sto-twitter-me-nea-anartisi%2F3490579%2F

Ένας εκ των χρηστών μάλιστα έγραψε με μια δόση μαύρου χιούμορ: «Να παρακαλάμε άμα πεθάνουμε να μας νεκροτομήσει ο κύριος Λέων». 

Και ο ιατροδικαστής από την πλευρά του έσπευσε να απαντήσει αναλόγως… «Αχρείαστος να είμαι. Ευχαριστώ»…

Διαβάστε ακόμα:

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία – Η Τζωρτζίνα είχε καταπιεί τασάκι με γόπες και έμεινε ένα μήνα στην εντατική

Ποιος απείλησε την Αγγελική Νικολούλη;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This