Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου: «Και τα άλλα δύο παιδιά ‘έφυγαν’ από τα χέρια της μητέρας τους»!

Νέες «βόμβες» του Θανάση Κατερινόπουλου - Κεταμίνη και στα άλλα δύο παιδιά;

Must Read

Η είδηση της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου και η άσκηση σε βάρος της δίωξης για ανθρωποκτονία της εννιάχρονης κόρης της Τζωρτζίνας έχει προκαλέσει έναν «τυφώνα» εξελίξεων, αποκαλύψεων και δηλώσεων, καθώς σύμφωνα με τον Ταξίαρχο εν αποστρατεία Θανάση Κατερινόπουλο, «φτάσαμε στην αρχή του τέλους της συγκεκριμένης υπόθεσης».

Ο κ.Κατερινόπουλος ο οποίος εξαρχής υποστήριζε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας στην υπόθεση της Πάτρας υποστήριξε ότι τόσο η 3,5 ετών Μαλένα, όσο και η έξι μηνών Ίριδα (ο πρώτος και ο δεύτερος θάνατος δηλαδή) «έφυγαν» από τα χέρια της μητέρας τους!

«Ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, αλλά μόνο για την Τζωρτζίνα, έχουμε και τα άλλα δύο παιδιά τα οποία ‘έφυγαν’ από τα χέρια της μητέρας τους», είπε χαρακτηριστικά στο Star.

https://youtu.be/pAjHRa5-5z4

Και εξήγησε πως ο ίδιος είχε οδηγηθεί στην εκτίμηση της εγκληματικής ενέργειας από την Ρούλα Πισπιρίγκου από την πρώτη στιγμή:

«Αυτό που με έκανε από την πρώτη στιγμή να υποστηρίξω ότι ήταν έγκλημα, είναι αρχικά ότι έχω εξασκηθεί στη γλώσσα του σώματος και οι εμφανίσεις αυτής της κυρίας έδειξαν ότι είναι ένοχη. Από την άλλη πλευρά υπάρχει ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο, όλοι οι θάνατοι των παιδιών έγιναν Σάββατο προς Κυριακή. Επίσης, όταν στην πορεία οι ιατροί απάντησαν ότι δεν υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα ήταν πλέον βέβαιο για εμένα, και μπορεί να είχα μία επιφύλαξη όμως τις τελευταίες ημέρες και με τα καινούρια στοιχεία σιγουρεύτηκα».

Κεταμίνη και στα άλλα δύο παιδιά;

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, οι αστυνομικοί φέρεται να ερευνούν τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, τον Απρίλιο του 2019 και τον Μάρτιο του 2021, υπό το πρίσμα του ίδιου modus operandi:

Να έχει γίνει δηλαδή εγκληματική ενέργεια με χορήγηση κεταμίνης, όπως στην Τζωρτζίνα, καθώς, όπως είπε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, μερικά ιατροδικαστικά ευρήματα ταιριάζουν με αυτά της εννιάχρονης.

Διαβάστε ακόμα:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This