Στη Ριτσώνα το πρώτο αποτεφρωτήριο στη Ελλάδα

Must Read

Το πρώτο ιδιωτικό αποτεφρωτήριο αναμένεται να λειτουργήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Ριτσώνα της Εύβοιας.

Η «Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας» ΑΕ έλαβε το καλοκαίρι του 2018 τις κρίσιμες αδειοδοτήσεις και ξεκίνησε να ετοιμάζει το κτίριο στο οποίο πλέον έχει εγκατασταθεί και ο απαραίτητος μηχανολογικός εξοπλισμός.

Έως 10.000 «πελάτες» ετησίως

Υπενθυμίζουμε, ότι χιλιάδες νεκροί έως τώρα οδηγούνται για αποτέφρωση στη Σόφια της Βουλγαρίας όπου λειτουργεί η πιο κοντινή μονάδα.

Σύμφωνα με μελέτες, υπολογίζεται ότι οι «πελάτες» του αποτεφρωτηρίου θα μπορούσαν να είναι έως και 10.000 ετησίως, δεδομένου ότι περίπου 120.000 άνθρωποι φεύγουν από τη ζωή κάθε χρόνο βάσει των ληξιαρχικών δεδομένων. Αν ισχύσει αυτή η πρόβλεψη, το κόστος εγκατάστασης των 4 εκατομμυρίων ευρώ θα αποσβεσθεί ταχύτατα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This