ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΣε διαθεσιμότητα οι δύο αστυνομικοί για τις «βόλτες» με το περιπολικό

Σε διαθεσιμότητα οι δύο αστυνομικοί για τις «βόλτες» με το περιπολικό

Γελούσαν με τα κόκκινα φανάρια και τώρα είναι σε διαθεσιμότητα

Κύμα αντιδράσεων ξέσπασε μετά το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και έδειχνε αστυνομικούς να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα με περιπολικό παραβιάζοντας τον κόκκινο σηματοδότη, «κάνοντας πάρτι» με κορίτσια που βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα.  

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ «σε βάρος τους διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ παράλληλα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα».

Υπενθυμίζεται πως το περιπολικό φαίνεται να κινείται στη λεωφόρο Ποσειδώνος με αναμμένους φάρους και σειρήνες. Λίγο πριν περάσει ένα κόκκινο φανάρι, ακούγονται γυναικείες φωνές από τα πίσω καθίσματα του περιπολικού από όπου κι έχουν καταγραφεί όλες οι εικόνες του βίντεο. Μάλιστα ξεσπούν σε γέλια όταν το όχημα αναπτύσσει ταχύτητα για να περάσει το κόκκινο φανάρι.

Από την πρώτη στιγμή, είχε προκληθεί πονοκέφαλος αλλά και προβληματισμός στην ΕΛ.ΑΣ, με το αρχηγείο να διερευνά το περιστατικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Σε συνέχεια της από 14-07-2022 Ανακοίνωσης αναφορικά με βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και απεικονίζει αστυνομικούς σε περιπολικό να προβαίνουν σε επίμεμπτες ενέργειες ανακοινώνεται ότι, από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε προέκυψαν τα στοιχεία των δυο εμπλεκόμενων αστυνομικών, σε βάρος των οποίων διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ παράλληλα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα».

Διαβάστε ακόμη: Σάλος! Πάρτι με κορίτσια μέσα σε περιπολικό – «Σας αρέσει να περνάτε με κόκκινα φανάρια;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης