Η Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής μαζί με Τσέχους βουλευτές στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θήβας

Must Read

Η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου επισκέφτηκε σήμερα το Κατάστημα Κράτησης Γυναικών του Ελαιώνα Θήβας συνοδεία πολυμελούς αντιπροσωπείας από το Κοινοβούλιο της Τσεχίας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η εξέταση των σωφρονιστικών πρακτικών που εφαρμόζονται στα Καταστήματα Κράτησης της χώρας, η παρουσίαση των δράσεων που έχει αναλάβει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τη βελτίωση της ασφάλειας τους, αλλά και των γενικότερων συνθηκών, τόσο για τους κρατούμενους, όσο και για τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, αναλύθηκαν τα σημαντικότερα ζητήματα της σωφρονιστικής πολιτικής, αλλά και τα προτάγματα που έχουν τεθεί. Αναλύθηκε, επίσης, ο τρόπος που λειτουργεί η εκπαίδευση μέσα στις φυλακές, καθώς και θέματα που συμβάλλουν στη βελτίωση της διαβίωσης των κρατουμένων.

Η τσέχικη αντιπροσωπεία είχε την ευκαιρία, μαζί με την Γενική Γραμματέα, να συνομιλήσει με γυναίκες κρατούμενες, πρώην εξαρτημένες, προκειμένου να μάθουν από τις ίδιες τον τρόπο που αντιλαμβάνονται εκείνες το σωφρονιστικό σύστημα στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This