Αποσωληνώθηκε το βρέφος που κακοποίησε ο πα-τέρας του!

Πιθανότατα να μεταφερθεί σε απλό θάλαμο

Must Read

Θετικά είναι τα μηνύματα που αφορούν την υγεία του τεσσάρων μηνών βρέφους, το οποίο ταρακούνησε ο ίδιος ο γονιός του! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το μωρό δείχνει ότι ξεφεύγει τον κίνδυνο.

Το βρέφος αποσωληνώθηκε χθες και είναι πιθανόν σήμερα να μεταφερθεί σε απλό θάλαμο, κάτι που θα κρίνουν οι γιατροί εντός της ημέρας. Πάντως κρίσιμα για την πορεία της υγείας του μωρού θεωρούνται τα επόμενα 24ωρα. Το τεσσάρων μηνών βρέφος, αποσωληνώθηκε μετά από πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία». Το μωρό φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μώλωπες σε όλο του το σώμα, ενώ ο πατέρας έκανε λόγο για κακιά στιγμή, καθώς δεν ήξερε πως να αντιμετωπίσει το κλάμα του μωρού.

Ο αδιανόητος πατέρας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και νωρίτερα   μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος, πρέπει να παρουσιάζεται κάθε 1 και 15 του μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και να παραμείνει μακριά από το βρέφος έως και τη δίκη, ενώ καλείται να καταβάλει χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα:

Απολογείται ο πα-τέρας που κακοποίησε 4 μηνών βρέφος γιατί έκλαιγε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This