Σε σοκ η 12χρονη – Μετά τη σύλληψη της μητέρας είναι απρόθυμη να αναγνωρίσει τους βιαστές

To κοριτσάκι δεν έχει σταματήσει να κλαίει

Must Read

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό, το οποίο κλήθηκε να δώσει τρίτη κατάθεση στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων προκειμένου να μιλήσει για τα ραντεβού σε οίκους ανοχής.

Το παιδί ταράχτηκε ιδιαίτερα όταν έμαθε ότι η μητέρα του συνελήφθη και κατηγορείται για μαστροπεία, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου της 37χρονης, Απόστολου Λύτρα, η ίδια δεν έχει συνδέσει τη μητέρα της με τα αρρωστημένα ραντεβού που της κανόνιζε ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, μέσω εφαρμογών αλλά και από το κινητό του.

Μίχος

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί είναι εξαιρετικά τρομαγμένο με την εξέλιξη αυτή και κλαίει διαρκώς για την σύλληψη της μητέρας του.

Μάλιστα, αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι πλέον, δείχνει απρόθυμη να προβεί στην αναγνώριση τον βιαστών της, ενώ στις πρώτες καταθέσεις αναγνώρισε 10 άνδρες.

Αυτό θα πρέπει να προβληματίσει άπαντες, κυρίως τις αρχές.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This