Το χυδαίο σχόλιο του 28χρονου για 14χρονο κοριτσάκι – Γιατί κυκλοφορεί ελεύθερος; – Tι απαντάει η ΕΛΑΣ

Τι καταγγέλλει άνδρας που γνώρισε τον Κραβαρίτη

Must Read

Αποτροπιασμό προκαλεί η επώνυμη καταγγελία ενός άνδρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον 28χρονο Δημήτρη Κραβαρίτη, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ένα αγοράκι 4 ετών από το Αγρίνιο, το οποίο φρόντιζε η μητέρα του.

Ο άνθρωπος ο οποίος αναφέρει ότι πριν από μερικά χρόνια έτυχε να βρεθεί σε κοινή παρέα με τον 28χρονο, αποκαλύπτει σε δημόσια ανάρτησή του ένα χυδαίο σχόλιο που είχε κάνει ο Κραβαρίτης, σε ένα κοριτσάκι 14 ετών, εκφράζοντας τις διεστραμμένες του ορέξεις για τα παιδιά.

«Θα το ανεβάσω ξανά… Καθώς κάποιοι έκαναν αναφορά και κατέβηκε…

Δημήτρης Κραβαρίτης

Αύγουστος 2019 Καρέ, Ρεθύμνου

Τότε έτυχε να είμαστε στο πανηγύρι με κοινή παρέα. Περασε απο δίπλα μας ένα κορίτσι 14 χρόνων, μου είπε: ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ.

Του λέω είναι μικρή.

Η απάντηση του: ΤΡΥΠΑ ΕΧΕΙ….

Που να φανταστώ…

Σου εύχομαι ολόψυχα ότι χειρότερο, και λυπάμαι και ντρέπομαι που έστω και για λίγο έτυχε να κάτσω σε κοινή παρέα μαζί σου… και δυστυχώς είναι πολλά κτήνοι σαν κι εσένα εκεί έξω…» έγραψε.

Η απάντηση της ΕΛ.ΑΣ.

Την ίδια ώρα η κοινωνία παγωμένη παρακολουθεί τις φρικιαστικές αποκαλύψεις γύρω από την σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού που τελέστηκε πριν από ενάμισι χρόνο όταν ο δράστης υπηρετούσε στον στρατό και έβγαινε με άδεια. Ο 28χρονος ωστόσο κυκλοφορεί ελεύθερος και τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα, μόλις πριν από μερικές ημέρες.

Για το γεγονός ότι δεν έχει συλληφθεί παρότι έχουν δημοσιοποιηθεί τα στοιχεία του για κακουργηματικές πράξεις μίλησε σήμερα η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου. Όπως είπε έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από τον Φεβρουάριο, ωστόσο δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

«Ο κόσμος μπερδεύεται και θεωρεί ότι η Αστυνομία αφήνει έξω έναν δράστη βιασμού. Προφανώς πρέπει να έχουμε στα χέρια μας ένα ένταλμα σύλληψης» υποστήριξε.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This