Στο εστιατόριο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου η οικογένεια του τέως βασιλιά λίγο πριν τον θάνατό του

Tι αποκάλυψε η γνωστή μαγείρισσα

Must Read

Στο εστιατόριο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου δείπνησε η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, το βράδυ της Τρίτης.

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Πρωινό», μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας βρέθηκαν στο εστιατόριο της γνωστής μαγείρισσας, ένα βράδυ προτού φύγει από τη ζωή ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ταλαιπωρημένος από πολλά προβλήματα υγείας. 

Η ίδια η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ανέφερε για την επισκεψή τους στο εστιατόριό της: «Τη Δευτέρα το βράδυ ήρθε η οικογένεια, η μαμά με τα παιδιά και την αδελφή του εκλιπόντος. Ήταν η οικογένεια, 8 άτομα. Ήταν πολύ ήρεμοι, πολύ ήσυχοι. Εγώ δεν κατάλαβα για ποιο λόγο είναι, αλλά ΟΚ» είπε και πρόσθεσε μιλώντας για τον Νικόλαο Γκλύξμπουργκ, τον οποίο γνωρίζει προσωπικά:

«Να πω κι εγώ θερμά συλλυπητήρια και ιδιαίτερα στον Νικόλα. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει πάρα πολύ την Ελλάδα, την προβάλει παντού, κάνει πάρα πολλές αγαθοεργίες, έχει βοηθήσει πολλές ακριτικές περιοχές στην Ελλάδα, είναι πρωτεργάτης στην Action Hellas και συνεχίζει να στηρίζει ενεργά και τη χώρα μας και τον κόσμο και όλους. Θερμά συλλυπητήρια».

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This