Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα: «Μου έστελνε απειλητικά μηνύματα ακόμη και όταν τον συνέλαβαν»

«Θα με σκοτώσει, κινδυνεύω!»

Must Read

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωνε στα χέρια του κακοποιητικού συντρόφου της, μία 31χρονη, από την Πάτρα, με τις νέες περιγραφές που έρχονται στο φως να προκαλούν αποτροπιασμό.

Η νεαρή γυναίκα αποφάσισε να μιλήσει και να τον καταγγείλει καθώς τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου ένιωσε πως θα πεθάνει στα χέρια του. Την χτυπούσε αλύπητα και δεν ήταν η πρώτη φορά! Μάλιστα, ο «νταής» είναι γνωστός από τα κυκλώματα της νύχτας και στο παρελθόν με φυλακίσεις και επεισόδια και όπως εξήγησε η κοπέλα, απασχολεί συχνά τις Αρχές.

«Ήταν μεσάνυχτα του Σαββάτου. Ήμουν σπίτι του και άρχισε να με ρωτά διάφορα για τους 8 μήνες που είχαμε χωρίσει. Νευρίασε. Άρχισε να πετά πράγματα. Έσπασε μία καρέκλα και με το πόδι με χτύπησε δυνατά στο χέρι. Ούρλιαζα. Με πέταξε κάτω και άρχισε να με χτυπά με μπουνιές και κλωτσιές σε όλο μου το σώμα και το πρόσωπο. Κάποια στιγμή άρπαξε ένα μαχαίρι να με σφάξει, αλλά ευτυχώς μπήκε στη μέση ο μικρότερος αδελφός του. Με έσωσε το παιδί και τον ευχαριστώ», είπε αρχικά η 31χρονη και συνέχισε:

«Η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι. Κάλεσαν την Αστυνομία. Όταν άκουσε τις σειρήνες σκαρφάλωσε σε ένα μπαλκόνι και έφυγε. Οι αστυνομικοί με βρήκαν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Με έβαλαν μέσα στο περιπολικό και μεταφέρθηκα στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ήμουν πολύ άσχημα».

«Θα σε σκοτώσω όταν βγω. Θα κάτω μέσα 10 χρόνια, είκοσι δεν με νοιάζει»

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία και λίγο αργότερα άνδρες της Ασφάλειας τον συνέλαβαν, αλλά δεν του αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο. Όπως είπε η 31χρονη, όσο ήταν κρατούμενος την απειλούσε με μηνύματα sms και τηλέφωνα.

«Θα σε σκοτώσω όταν βγω. Θα κάτω μέσα 10 χρόνια, είκοσι δεν με νοιάζει» της έλεγε. Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε χθες στην Εισαγγελία. Δεν του ασκήθηκε δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και έτσι αφέθηκε ελεύθερος, με τον περιοριοριστικό όρο να μην την πλησιάζει στα 100 μέτρα. Ωστόσο, τα σπίτια τους είναι σχεδόν απέναντι.

«Θέλω να τον κλείσουν μέσα. Θα με σκοτώσει. Έχει παραβιάσει όλους τους περιοριστικούς όρους στο παρελθόν. Σε αυτόν θα σταματήσει; Απείλησε τον πατέρα μου, ζω με την αδελφή μου που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, απειλεί τις φίλες μου, με έχει χτυπήσει και στο παρελθόν. Φταίω κι εγώ, ενιωθα εγκλωβισμένη και κάποιες φορές είχα γυρίσει μόνη μου κοντά του. Άλλες πάλι ένιωθα φόβο και γύριζα. Η σχέση μας ήταν μακροχρόνια. Ακόμη και όταν ήταν στην φυλακή. Όμως αυτό που συνέβη ξεπερνά τα πάντα. Μπορεί και να με σκότωνε. Κινδυνεύω ακόμη. Νιώθω ότι κινδυνεύω περιέγραψε μιλώντας στο flamis.gr.

Διαβάστε επίσης: Πάτρα: Στην «φάκα» νταής που έδειρε την σύντροφο του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This