Απολογούνται τα δύο αδέλφια για το φονικό στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Από παθολογικά αίτια κατέληξε ο 52χρονος που ξυλοκοπήθηκε

Must Read

Σήμερα, Τρίτη 16/5, αναμένεται να απολογηθούν οι δύο συλληφθέντες οι οποίοι κατηγορούνται για τον θανάσιμο τραυματισμό του 52χρονου στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Τα δύο αδέλφια, ηλικίας 40 και 42 ετών οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής και τους άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο. Οι ίδιοι ζήτησαν και πήραν προθεσμία να απολογηθούν στις 12 το μεσημέρι.

 

Παράλληλα, αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου άντρα. Τα δύο αδέλφια πλησίασαν τον 52χρονο και, αφού καυγάδισαν μαζί του, στη συνέχεια άρχισαν να τον χτυπούν με αποτέλεσμα ο άνδρας να χάσει τη ζωή του. Το θύμα διατηρούσε γραφείο τελετών στην περιοχή. 

 


«Δεν είχαμε πρόθεση να τον σκοτώσουμε» 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συνήγορός τους, τα δύο αδέρφια δεν είχαν πρόθεση να σκοτώσουν τον 52χρονο. Ισχυρίζονται ότι όλα ξεκίνησαν όταν κλώτσησαν ένα πλαστικό πιατάκι με υπολείμματα φαγητού που είχε τοποθετήσει το θύμα και άρχισαν να εκτοξεύονται βρισιές και από τις δύο πλευρές. Εκείνη την στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασε στο σημείο η μητέρα τους, η οποία έβρισε και ίδια το θύμα, και τότε ξέφυγε η κατάσταση. Οι δύο φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας του 52χρονου απέδωσαν το έγκλημα «στην κακιά στιγμή».


Διαβάστε ακόμα:

«Παιδί μου, παιδί μου», σπάραξε η μάνα – Με τραγούδια το ύστατο χαίρε στον 52χρονο που υπέκυψε μετά το σοκ του ξυλοδαρμού του

Ανατροπή: Από παθολογικά αίτια πέθανε ο 52χρονος που ξυλοκοπήθηκε στην Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This