Ομολογία του πατέρα του Αλβανού μποξέρ που έστειλε τον Θάνο στην εντατική: «Μία του έριξε και έπεσε κάτω»

Ο 36χρονος «προκάλεσε» και «χτύπησε πρώτος», ισχυρίστηκε ο πατέρας και είπε ότι τις επόμενες ώρες θα παραδοθεί ο γιος του

Must Read

Διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Αττικόν με πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Θάνος Αδάμ, ο οποίος δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του έξω από καφέ στην Ελευσίνα την Παρασκευή, όταν έκανε παρατήρηση σε όχημα που πήγαινε ανάποδα στην οδό Περσεφόνης που είναι μονόδρομος.

Δράστης είναι ένας Αλβανός επαγγελματίας μποξέρ, ο οποίος επέβαινε (μαζί με ένα ακόμα άτομο) στο όχημα που πήγαινε παράνομα και κατά τον διαπληκτισμό του με τον 36χρονο, τον γρονθοκόπησε άσχημα και τον παράτησε αιμόφυρτο στο δρόμο και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, όπως κατέθεσε ένας γιατρός φίλος του 36χρονου που τον βρήκε πεσμένο στο οδόστρωμα.

«Τον προλάβαμε στο τσακ, αλλιώς δεν θα ζούσε», είπαν στον Παναγιώτη Αδάμ, αδελφό του Θάνου Αδάμ οι γιατροί στο νοσοκομείο, οι οποίοι δίνουν μαζί με τον άτυχο νέο εξίσου μεγάλη μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο Θάνος Αδάμ

Ομολόγησε ο πατέρας του Αλβανού ότι ο γιος του χτύπησε τον Θάνο

Η αστυνομία αναζητά ακόμα τον Αλβανό πυγμάχο, καθώς γνωρίζει όλα τα στοιχεία του, ώστε να δώσει κατάθεση για την υπόθεση και πιθανότατα να συλληφθεί.

Ο πατέρας του δράστη μίλησε στον Alpha και την εκπομπή «Tlive» και παραδέχθηκε ότι ο γιος του είναι αυτός που χτύπησε τον 36χρονο, αλλά υποστήριξε ότι εκείνος τον προκάλεσε και του επιτέθηκε πρώτος:

«Εγώ δεν ξέρω τίποτα από αυτά, πήγε να πάρει φάρμακα σε ένα φαρμακείο και έγινε αυτό που έγινε τώρα και κανείς δεν το ήθελε αυτό. Υπάρχουν κάμερες και έχουν δείξει μόνο αυτό που χτυπάει ο δικός μου, τίποτε άλλο. Γιατί δεν δείχνουν λίγο πιο μπροστά τι έχει γίνει, αλλά δείχνουν μόνο αυτά (σ.σ. τα πλάνα) που χτυπάει ο δικός μου (σ.σ. τον Θάνο); Εγώ θέλω το βίντεο όπως είναι και αν ο δικός μου φταίει, να τιμωρηθεί. Απ ότι έχω ακούσει πήγαινε παράνομα γιατί εδώ στην περιοχή γίνονται έργα δεν πρόσεξε την ταμπέλα και μπήκε παράνομα … Αλλά αυτός (σ.σ. ο Θάνος) δεν είναι τροχαία. Πάρε την τροχαία να τιμωρηθεί … Ποιος είναι αυτός που πάει και ακουμπάει το αμάξι και πήγε και χτύπησε το παιδί. Πήγε και τον χτύπησε πρώτος … Από ότι μου έχουν πει όλοι, αυτός (σ.σ. ο Θάνος) χτύπησε πρώτα και μετά κι αυτός (σ.σ. ο γιος του) του έριξε μία και εντάξει έτυχε αυτό που δεν πρέπει να τύχει. Ο Θάνος χτύπησε πρώτα το αμάξι και βγαίνει ο γιος μου και του είπε ‘τι λες ρε εντάξει έκανα λάθος, τι θέλεις’ και του έριξε μια σφαλιάρα (ο Θάνος) και αυτός (ο γιος του) τον χτύπησε. Ούτε με ξύλο, ούτε με τίποτα. Μία του έριξε και έπεσε κάτω. Πάρτε τις κάμερες … Έφυγε (σ.σ. μετά), η αλήθεια αυτή είναι, δεν μπορώ να πω ψέματα … Θα πάει στην αστυνομία μαζί με δικηγόρο, σήμερα, ή αύριο».

«Η σιωπή είναι χρυσός. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Ο άνθρωπος αυτός ουσιαστικά μας είπε ‘καλά του έκανε’, ‘ποιος ήταν αυτός που θα πει στο γιο μου αν θα μπει ανάποδα ή όχι, να φωνάξει την τροχαία’ …  Εμείς δεν έχουμε δει ακόμα αυτό το υλικό (από τις κάμερες), να μας πει που το είδε αυτός», σχολίασε δηκτικά ο δικηγόρος της οικογένειας του Θάνου Αδάμ, Γιώργος Κριεμάδης, μετά τις δηλώσεις του πατέρα του Αλβανού μποξέρ.




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This