«Αναπαύσου εν ειρήνη»: Το μήνυμα του αδερφού της Αναστάζια που ραγίζει καρδιές

Θα ξεκινήσει έρευνα και στην Πολωνία

Must Read

Με ένα σπαρακτικό μήνυμα στο Facebook αποχαιρέτισε την 27χρονη που βρέθηκε  στραγγαλισμένη και σε μια σακούλα χθες στην Κω μετά από αγωνιώδη 24ωρα αναζητήσεων ο αδελφός της.

Μάλιστα, συνόδευσε την ανάρτησή του με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της Αναστάζια Ρουμπίνσκα.

Τα ξημερώματα της Κυριακής ο Αντριάν Ρουμπίνσκι έγραψε:

«Δυσκολεύομαι να το γράψω… Αλλά Αναπαύσου εν ειρήνη Αδερφούλα!!! Να είσαι ευλογημένη και να είσαι σίγουροι ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη!».

Δείτε την ανάρτησή του:

Ο σύντροφός της είχε εκφράσει το πένθος και την μεγάλη του θλίψη στο Facebook αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι η κοπέλα βρέθηκε νεκρή.  Ο Μιχάλ Σλιβίνσκι, άλλαξε τη φωτογραφία προφίλ του, βάζοντας το σήμα του πένθους, δηλαδή μία μαύρη κορδέλα.

Η άψυχη σορός της κοπέλας βρέθηκε στις περιοχής Αλυκές της Κω χθες το απόγευμα. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο σημείο είχαν ψάξει οι διασώστες από την αρχή της έρευνας και δεν είχαν εντοπίσει το παραμικρό.

Ο 32χρονος με καταγωγή από το Μπαγκλαντές που είχε συλληφθεί από την περασμένη εβδομάδα για την υπόθεση αρνείται κάθε εμπλοκή.

Έρευνα και στην Πολωνία

Συγκλονισμένη είναι και η Πολωνία από τον άδικο χαμό της 27χρονης. Μάλιστα, ο υπουργός Δικαιοσύνης της χώρας ανέφερε ότι θα ξεκινήσει έρευνα για την δολοφονία.

Με ανάρτησή του στο Twitter ο Ζμπίγκνιου Ζιόμπρο ανακοίνωσε ότι έδωσε εντολή για διεξαγωγή έρευνας για τη δολοφονία της Αναστάζια την οποία θα διεξάγει η Εισαγγελία στο Βρότσλαβ.

«Οι εισαγγελείς θα ζητήσουν άμεσα στοιχεία από Έλληνες ανακριτές» κατέληξε στην ανάρτησή του ο υπουργός Δικαιοσύνης της Πολωνίας.

Δείτε το tweet:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This