Κως: Πήρε προθεσμία ο Μπαγκλαντεσιανός – Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η μητέρα της 27χρονης

Ξεσπά ο αδερφός της 27χρονης για τον Μπαγκλαντεσιανό - Τι λένε μάρτυρες «κλειδιά»

Must Read

Στον ανακριτή βρίσκεται αυτή την ώρα ο 32χρονος με καταγωγή από το Μπαγκλαντές ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα ως βασικός ύποπτος για την υπόθεση της εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην Κω.

Ο 32χρονος πέρασε την πόρτα του ανακριτή περίπου στις 4 το μεσημέρι. Το κεφάλι του ήταν σκυμμένο και δεν έκανε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους.

Όταν βγήκε είπε «Δεν έκανα τίποτα». Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη

Δείτε βίντεο:



Νωρίτερα το φως της δημοσιότητας είδε η πρώτη φωτογραφία του Μπαγκλαντεσιανού.

(πηγή protothema.gr)

Oι έρευνες της Αστυνομίας τώρα στρέφονται προς Πακιστανό συγκάτοικο του 32χρονου αλλά και στην ανάλυση του γενετικού υλικού που βρέθηκε στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού και στο κινητό της αδικοχαμένης 27χρονης που βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο χωρίς την κάρτα SIM.

H χαροκαμένη μητέρα

Στα δικαστήρια της Κω βρέθηκαν νωρίτερα τόσο ο 28χρονος σύντροφος της Αναστάζια όσο και η μητέρα της που ήρθε από την Πολωνία για να την ψάξει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, T–live, η γυναίκα ήταν σε ιδιαίτερα άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καταβεβλημένη και συγκινησιακά φορτισμένη καθώς τα μάτια της ήταν κατακόκκινα και πρησμένα.

Η γυναίκα έκανε ότι της έλεγαν οι υπεύθυνοι καθώς χρειάστηκε να περάσει τουλάχιστον δύο φορές από το τμήμα ασφαλείας στον Εισαγγελέα και αντίστροφα, γιατί με την ανεύρεση της σορού της κόρης της, εκκίνησε ένας νέος κύκλος ερευνών.

Δείτε βίντεο:



Ξεσπά ο αδελφός της

Οργισμένος με τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές είναι ο αδελφός της 27χρονης.

Μιλώντας για την υπόθεση στο Tlive ανέφερε:

«Παρακολουθούσα την υπόθεση στα media. Δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν η αδελφή μου αλλά μετά μου τηλεφώνησε η μητέρα μου και το επιβεβαίωσε», δήλωσε.

Ο ίδιος θεωρεί πως ο θάνατος της αδερφής του δεν ήταν ατύχημα και ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Όπως τόνισε αγανακτισμένος:

«Τα άτομα που το έκαναν πρέπει να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει. Θα ήθελα να συναντηθώ 10 λεπτά με αυτόν τον άνδρα και να τον “τελειώσω” εγώ», ανέφερε για τον Μπαγκλαντεσιανό.

Όσο για την συμπληρωματική κατάθεση του συντρόφου της Αναστάζια είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι.

«Ταξίδευαν μαζί αλλά δεν σκέφτονταν να παντρευτούν. Ήταν πολλά χρόνια μαζί αλλά δεν μιλούσαν για γάμο», είπε για τη σχέση τους.

«Δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά, δεν ξέρω τι να πω αυτή τη στιγμή, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, λυπάμαι που έτυχε να είναι η αδερφή μου. Ήταν ένα νέο κορίτσι που είχε πολλά όνειρα, της άρεσε να ταξιδεύει και ονειρευόταν να γίνει μοντέλο. Πρόσεχε πολύ την εμφάνισή της και τώρα την “έσβησαν”», συμπλήρωσε ο αδερφός της.

Η μητέρα της 27χρονης «είναι συντετριμμένη», δήλωσε ο αδερφός της και τόνισε πως «ούτε εγώ είμαι καλά».

 



Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

«Ήταν αλαφιασμένος, φαινόταν σαν κάτι να τον απασχολεί», αποκάλυψε στον Alpha μάρτυρας – «κλειδί» στην υπόθεση, αναφερόμενος στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές, προτού εκείνος συλληφθεί.

Ο συγκάτοικός του στην κατάθεση στις Αρχές φέρεται να υποστήριξε: «Τους είδα που ήρθαν στο σπίτι. Κάθισαν λίγη ώρα. Κάπνισαν και μετά έφυγαν. Εγώ κοιμήθηκα, δεν μπορούσα να το περιμένω. Ο 32χρονος επέστρεψε νωρίς το πρωί. Όταν ξύπνησα, είδα τα ρούχα του γεμάτα με χώμα, άχυρα και χόρτα».

Μία ακόμη μάρτυρας που γνώριζε τον 32χρονο αποκάλυψε ότι: «Μιλούσε διαρκώς στο τηλέφωνο. Μιλούσε επί 11 λεπτά στο τηλέφωνο και φαινόταν ότι κάτι τον απασχολεί».

 

 

Την έκδοσή του στην Πολωνία ζητά ο Πολωνός πρωθυπουργός

Παράλληλα, με δήλωσή του ο Πολωνός πρωθυπουργός Ματέους Μοραβιέτσκι ζητά την έκδοση του υπόπτου στην Πολωνία. Όπως επισημαίνει ο κ. Μοραβιέτσκι, θέλει «ο δράστης να σταθεί ενώπιον του πολωνικού δικαστηρίου και να λάβει την υψηλότερη δυνατή ποινή». Μάλιστα, δήλωσε σοκαρισμένος από την υπόθεση και όλα όσα αποκαλύπτονται για τον μαρτυρικό θάνατο της 27χρονης που ήρθε στη χώρα μας για να εργαστεί.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This