Τριαντάφυλλος για Σάκη Κατσούλη: «Είναι σε φάση που τώρα μάλλον θα κάνει πρόταση στην Μαριαλένα – Είναι έτοιμος να γίνει πατέρας»

Must Read

Ο Σάκης και η Μαριαλένα, το ζευγάρι το οποίο αγαπήθηκε μέσα από τη συμμετοχή τους στο survivor, παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό «You» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν και στο μέλλον της σχέσης τους,

Να θυμίσουμε ότι ο Σάκης έκανε μία εικονική πρόταση γάμου στην αγαπημένη του σύντροφο κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο.

Ο κατά δεύτερη φορά νικητής του reality επιβίωσης παραδέχτηκε πως ήτανε λίγο άβολη η στιγμή, ωστόσο αισθάνθηκε την ανάγκη να το κάνει καθώς νιώθει ότι η Μαριαλένα είναι γυναίκα της ζωής του.

Μάλιστα αποκάλυψαν αν θα γίνει πρόταση γάμου εκ νέου, ενώ η Μαριαλένα εξέφρασε την επιθυμία της να αποκτήσουν πρώτα παιδί και μετά να παντρευτούν.

Γιατί σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας μίλησε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος αυτό το διάστημα δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με το ζευγάρι, ωστόσο παραδέχτηκε όπως δεν τους κρατάει κακία ενώ εκτιμά πώς θα γίνει σύντομα ο γάμος τους.

«Μου έστειλε ένα φιλαράκι στο Viber ένα βίντεο με τον Σάκη, την Μαριαλένα και την Καρολίνα να χορεύουν και να τραγουδάνε και μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που είδα. Γενικά περνάνε πολύ καλά και είναι σε φάση που τώρα μάλλον θα κάνει πρόταση στην Μαριαλένα και θα γίνει ο γάμος. Έτσι πιστεύω εγώ. Είναι έτοιμος να γίνει πατέρας», είπε αρχικά.

«Ό,τι και να λένε, τα παιδιά αυτά τα ξέρω πολύ καλά. Πάντα θα με αγαπάνε και θα τα αγαπάω. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα και δεν ξέρω πότε θα μιλήσουμε», ανέφερε στην συνέχεια ο τραγουδιστής.

«Πρέπει να πω και το αναγνωρίζω αυτό στον Σάκη, ότι το 2021 μπήκε στο Survivor για τη Μαριαλένα, διεκδίκησε την αγάπη της. Και όσο κι αν δεν μιλάμε – να λέμε αλήθειες- ο Σάκης, πραγματικά την αγαπάει και έχει δείξει πάρα πολλά πράγματα», είπε ο παρουσιαστής του «Καλοκαίρι yes».

Σχετικά με τις σχέσεις του με το ζευγάρι: «Τους αγαπάω και με αγαπάνε κι αυτοί. Απλά έτυχε τώρα να γίνουν κάποια πράγματα που δεν άρεσαν σε μένα και δεν άρεσαν ούτε στα παιδιά. Εννοείται τους αγαπάω και δεν κρατάω κακίες. Έχουμε περάσει πολλά μαζί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This