Εμπλοκή ΜΚΟ σε μεγάλο δίκτυο διακίνησης παράτυπων μεταναστών που εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ. στη Λέσβο

Διαπιστώθηκε η εμπλοκή 21 ατόμων, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται 16 ακόμη άτομα

Must Read

Δύο εγκληματικές οργανώσεις, αλλά και μέλη ΜΚΟ εμπλέκονταν στο δίκτυο που γέμισε με παράτυπους μετανάστες το νησί της Λέσβου, το οποίο και κατάφερε να εξαρθρώσει η Ελληνική Αστυνομία.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα η ΕΛ.ΑΣ., οι δύο ομάδες συναποτελούσαν οργανωμένο εγκληματικό δίκτυο, τα μέλη του οποίου δραστηριοποιούνταν συστηματικά στη διευκόλυνση της παράνομης εισόδου μεταναστών και προσφύγων στη χώρα μέσω της Λέσβου. Στις δύο αυτές ομάδες διαπιστώθηκε η εμπλοκή 21 ατόμων, μεταξύ των οποίων μέλη διεθνούς κυκλώματος, ΜΚΟ, καθώς και διαμένοντες σε Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή της Λέσβου. Στη σχηματισθείσα ποινική δικογραφία, εξάλλου, περιλαμβάνονται ακόμη 16 άτομα.

Η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, περιλαμβάνει τα αδικήματα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και παραβάσεις του Κώδικα Μετανάστευσης.

  • Δείτε εδώ ολόκληρη την εκτενή ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This