Τέλος χαρτάκια και ουρές στο Κτηματολόγιο: Έπρεπε να «βουίξει» ο τόπος για να ασχοληθεί η κυβέρνηση!

Μέχρι και αυτοψία στο Κτηματολόγιο Αθηνών έκανε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, για να πείσει τους πολίτες ότι ενδιαφέρεται

Must Read

Μετά το μπάχαλο και την απίστευτη ταλαιπωρία που βιώνουν οι πολίτες εδώ και μήνες με τις Υπηρεσίες του Κτηματολογίου, το κυβερνητικό επιτελείο αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα «χέρια» του μετά τον διασυρμό και τις χιλιάδες καταγγελίες.

Σύμφωνα με τις πρωινές υποσχέσεις του κ. Κυρανάκη, από τις 28 Αυγούστου αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία η πλατφόρμα που θα δίνει ψηφιακά αριθμό προτεραιότητας, τον οποίο θα μπορούν οι πολίτες να παρακολουθούν στα κινητά τους. Μάλιστα, επίσκεψη στο Κτηματολόγιο Αθηνών πραγματοποίησε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης ο οποίος δήλωσε ότι στα τέλη του τρέχοντος μήνα θα λειτουργήσει ψηφιακή πλατφόρμα με την οποία θα δίνεται ηλεκτρονικά αριθμός προτεραιότητας για να αποφεύγεται η ταλαιπωρία σε μεγάλες ουρές αναμονής.

 

Από 28 Αυγούστου ο αριθμός προτεραιότητας στα κινητά  

Όπως είπε ο κ. Κυρανάκης αυτή τη στιγμή επτά στους δέκα πολίτες που είναι σε ουρές έχουν έρθει για κατάθεση συμβολαίων κι αυτό δεν υπάρχει λόγος να το κάνουν καθώς μπορούν να το κάνουν ψηφιακά οποιαδήποτε στιγμή της μέρας. «Για τις υπόλοιπες πράξεις κι όσους επιθυμούν να εξυπηρετηθούν δια ζώσης από 28/8 θα λειτουργεί μία πλατφόρμα που θα παίρνεις ψηφιακά αριθμό προτεραιότητας» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κυρανάκης.«Άρα λοιπόν το χάος με τα χαρτάκια και τις χειρόγραφες λίστες καταργείται» υπογράμμισε. Λέμε στου πολίτες ότι αν δεν υπάρχει κάποιος επείγοντας λόγος να έρθουν να καταθέσουν την πράξη τους αυτές τις μέρες του Αυγούστου εμείς μέσα στον Αύγουστο θα δουλέψουμε σκληρά ώστε στις 28/8 να είναι έτοιμη η πλατφόρμα ώστε να μη χρειάζεται κανείς να περιμένει στην ουρά».

 

 

 

Διαβάστε ακόμα: 

Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τις ουρές για το Κτηματολόγιο: «Υπάρχει και ψηφιακή πλατφόρμα»!

«Πυρά» από την αντιπολίτευση για τις αδιανόητες ουρές στο Κτηματολόγιο

Εικόνες ντροπής με ουρές 12 ωρών πριν ακόμα ανοίξει το Κτηματολόγιο Αθηνών!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This