Κοινή δήλωση των Δημάρχων Αθήνας και Ζάγκρεμπ για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή

«Η τυφλή βία και το αίμα δεν έχουν καμία θέση στα γήπεδα, στις πόλεις, στην κοινωνία μας - Καταδικάζουμε απερίφραστα το στυγερό έγκλημα»

Must Read

Μήνυμα κατά της βίας μετά την άγρια δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, στέλνουν με κοινή δήλωσή τους ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης και ο Δήμαρχος Ζάγκρεμπ, Τόμισλαβ Τομάσεβιτς.

«Η τυφλή βία και το αίμα δεν έχουν καμία θέση στα γήπεδα, στις πόλεις, στην κοινωνία μας. Καταδικάζουμε απερίφραστα το στυγερό έγκλημα που οδήγησε στην απώλεια της ζωής ενός νέου ανθρώπου και τα θλιβερά επεισόδια των χούλιγκαν που έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή αθώων πολιτών και μικρών παιδιών. Η βία δεν έχει εθνικότητα. Η μόνη πατρίδα της είναι το μίσος. Ελπίζουμε ότι οι δράστες θα βρεθούν το συντομότερο και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά, έτσι ώστε να μη ζήσουμε ποτέ ξανά τέτοια τραγικά γεγονότα. Αυτές τις στιγμές, τα λόγια είναι φτωχά. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος», αναφέρουν στο μήνυμά τους οι δύο δήμαρχοι και προσθέτουν:

«Η Αθήνα και το Ζάγκρεμπ διατηρούν σχέση φιλίας, την οποία ως δήμαρχοι δεσμευόμαστε να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο. Η συνεργασία μας δεν πρόκειται να υπονομευθεί από μεμονωμένα περιστατικά βίας».

Ο Κροάτης δήμαρχος απέστειλε χθες επιστολή στον Έλληνα ομόλογό του, επισημαίνοντας ότι είναι συγκλονισμένος από το γεγονός και εκ μέρους της πόλης του Ζάγκρεμπ εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια σε όλους τους Αθηναίους, ενώ στη συνέχεια επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Μπακογιάννη.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This