Χαμός και στην Αθήνα: Ορμητικά νερά παρασύρουν γυναίκα στη Λ. Αλεξάνδρας!

Πλημμύρες, κλειστοί δρόμοι και προβλήματα σε μετρό και ΗΣΑΠ

Must Read

Η κακοκαιρία Daniel «χτύπησε» και στην Αθήνα με ισχυρές καταιγίδες, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα από τα πλημμυρικά φαινόμενα ακόμη και σε κεντρικότατα σημεία της πρωτεύουσας.

Χαρακτηριστικό είναι οι εικόνες που αποτυπώνουν ορμητικά νερά να παρασύρουν γυναίκα, που προσπαθεί να διασχίσει τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας!

 

Έντονα είναι τα κυκλοφοριακά προβλήματα, καθώς λόγω συσσώρευσης υδάτων διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της οδού Πειραιώς από την οδό Πέτρου Ράλλη εως και την οδό Χαμοστέρνας.

Νωρίτερα είχε διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, από το ύψος της εξόδου προς τη λεωφόρο Συγγρού.

Προσωρινά κλειστός ο σταθμός του Μετρό Ευαγγελισμός, λόγω εισροής υδάτων, ενώ στα τμήματα Πειραιάς – Ταύρος & Ομόνοια- Κηφισιά διεξάγεται προσωρινά η κυκλοφορία στη γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ), λόγω εισροής μεγάλης ποσότητας υδάτων στο τμήμα Μοναστηράκι- Θησείο.

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This