Θάνατος βρέφους στο Βόλο: Τι αναφέρει μάρτυρας «κλειδί» για τον οδηγό – «Μας έκλεισε το σπίτι» λέει ο παππούς του μωρού

«Θα το κουβαλάει σε όλη τη ζωή του» λέει το οικογενειακό περιβάλλον του οδηγού

Must Read

Σημαντικές πληροφορίες για τις κινήσεις που έκανε ο οδηγός της μηχανής ο οποίος παρέσυρε τον παππού σε δρόμο του Βόλου με αποτέλεσμα το μωρό των τριών μηνών που είχε στα χέρια του να πέσει στο δρόμο και να χάσει τη ζωή του έδωσε ένας ντελιβεράς, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με το Livenews, ο ντελιβεράς κατέθεσε πως είδε τον μηχανόβιο να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς!

«Σχημάτισα την εντύπωση από τον τρόπο που πήγαινε ότι ίσως ο οδηγός δεν ήταν σε θέση να οδηγεί τη μηχανή με ασφάλεια. Έκανε επικίνδυνους ελιγμούς. Ύστερα τον βλέπω να περνά ένα αυτοκίνητο από δεξιά, να κάνει ελιγμό αριστερά και να παρασύρει τον άνδρα που περνούσε τον δρόμο».

Δείτε τι λέει ο αυτόπτης μάρτυρας:

 

Την ίδια στιγμή, τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο παππούς του μωρού ο οποίος συγκλόνισε λέγοντας πως ο οδηγός «μας έκλεισε το σπίτι».

«Μας έκλεισε το σπίτι. Χάσαμε το αγγελούδι μας. Τι αλλάζει αν είχε πιεί…; Δεν τον ξέρουμε τον οδηγό. Προσπαθούμε να ηρεμήσουμε», ανέφερε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου.

Δείτε τι είπε ο παππούς:

 

Τέλος, το οικογενειακό περιβάλλον του οδηγού της μηχανής περιγράφει τα συναισθήματά του και σημειώνει πως θα το κουβαλάει για όλη του τη ζωή.

«Όσο γίνεται προσπαθεί να είναι καλά. Σε κανέναν να μην τύχει αυτό που έχει συμβεί. Η άλλη οικογένεια, οι άνθρωποι έχουν χάσει το παιδάκι τους. Συμπονώ τους άλλους ανθρώπους.  Μακάρι να μην είχε γίνει όλο αυτό το πράγμα. Ήταν μία κακή στιγμή και για τις δύο οικογένειες, πονάμε και για τα δύο παιδιά.

Δεν έχω λόγια, δεν εκφράζεται αυτό με λόγια. Εμένα η αγωνία μου συνεχίζει, εμείς θα έχουμε έναν αγώνα μεγάλο για όλη μας την ζωή, δεν τελειώνει αυτό. Θα το κουβαλάει για όλη του την ζωή, είτε τιμωρηθεί, είτε δεν τιμωρηθεί, ότι και να γίνει. Είναι ένα φορτίο για εμάς που θα έχουμε για πάντα».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This