Εύρημα σοκ! Μεθυσμένος ο οδηγός της μηχανής που σκότωσε το βρέφος στον Βόλο

Αντίθετα δεν βρέθηκε αλκοόλ στο αίμα του παππού που το κρατούσε

Must Read

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που υπάρχουν στην υπόθεση του θανάτου του βρέφους τριών μηνών στον Βόλο όταν ο παππούς του που το κρατούσε παρασύρθηκε από μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Αν και ο δικηγόρος του 33χρονου τόνιζε τις προηγούμενες μέρες πως οδηγούσε νηφάλιος, ωστόσο, βρέθηκε σε εξετάσεις που έγιναν πως το αλκοόλ στο αίμα του ήταν παραπάνω από το επιτρεπόμενο όριο.

Το συγκεκριμένο στοιχείο θα λειτουργήσει ιδιαίτερα επιβαρυντικά για τον οδηγό.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δεν βρέθηκε αλκοόλ στο αίμα του 53χρονου παππού του βρέφους.

Όπως είχε γίνει γνωστό ο 33χρονος είχε συλληφθεί πριν δέκα χρόνια υπό την επήρεια αλκοόλ μετά από έλεγχο της Τροχαίας και είχε οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Τι ισχυρίζεται ο δικηγόρος του οδηγού 

Την δική του εκδοχή δίνει ο δικηγόρος του οδηγού, Νίκος Παπαπέτρος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ισχυρίστηκε ότι ο 33χρονος κινούνταν εντός των επιτρεπτών ορίων ταχύτητας και αιφνιδιάστηκε από τον παππού.

«Κινούνταν σύννομα» είπε συγκεκριμένα ο κ. Παπαπέτρος.

Δείτε τις δηλώσεις του:

 

Πρόσθεσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο πελάτης του είναι συντετριμμένοι.

«Είναι συγκλονισμένος. Είναι συντετριμμένος ο ίδιος, όπως και όλη η κοινωνία του Βόλου. Ήταν σε κατάσταση σοκ, με ψυχολογική υποστήριξη» σημείωσε.

Το τραγικό συμβάν έγινε γιατί ο παππούς του βρέφους βγήκε στο δρόμο από τη δεξιά πλευρά και όχι από την πλευρά του πεζοδρομίου.

«Βγήκε από σημείο που υπήρχαν παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Είχε καταληφθεί σχεδόν όλη η λωρίδα κυκλοφορίας. Δεν είχε τη δυνατότητα να το αντιληφθεί εγκαίρως. Το αντιλήφθηκε τελευταία στιγμή. Προσπάθησε να τον αποφύγει έστω και κατ’ ελάχιστο με κάποιον ελιγμό. Φαίνεται αυτό γιατί η σύγκρουση δεν είναι μετωπική. Παρόλα αυτά τον χτύπησε με σφοδρότητα» δήλωσε ο κ. Παπαπέτρος.

Ο κ. Παπαπέτρος επανέλαβε πως ο 33χρονος ισχυρίζεται πως ήταν νηφάλιος αλλά περιμένει και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Τέλος, σχολίασε την πληροφορία ότι στο παρελθόν ο πελάτης του είχε συλληφθεί για κατανάλωση αλκοόλ, ο κ. Παπαπέτρος τόνισε ότι ουδέποτε ασκήθηκε δίωξη για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στον εντολέα του, ο οποίος ποτέ δεν καταδικάστηκε και έχει λευκό ποινικό μητρώο.

«Έκανε επικίνδυνους ελιγμούς» λέει μάρτυρας

Σημαντικές πληροφορίες για τις κινήσεις που έκανε ο οδηγός της μηχανής ο οποίος παρέσυρε τον παππού σε δρόμο του Βόλου με αποτέλεσμα το μωρό των τριών μηνών που είχε στα χέρια του να πέσει στο δρόμο και να χάσει τη ζωή του έδωσε ένας ντελιβεράς, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με το Livenews, ο ντελιβεράς κατέθεσε πως είδε τον μηχανόβιο να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς!

«Σχημάτισα την εντύπωση από τον τρόπο που πήγαινε ότι ίσως ο οδηγός δεν ήταν σε θέση να οδηγεί τη μηχανή με ασφάλεια. Έκανε επικίνδυνους ελιγμούς. Ύστερα τον βλέπω να περνά ένα αυτοκίνητο από δεξιά, να κάνει ελιγμό αριστερά και να παρασύρει τον άνδρα που περνούσε τον δρόμο».

Δείτε τι λέει ο αυτόπτης μάρτυρας:

 

Την ίδια στιγμή, τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο παππούς του μωρού ο οποίος συγκλόνισε λέγοντας πως ο οδηγός «μας έκλεισε το σπίτι».

«Μας έκλεισε το σπίτι. Χάσαμε το αγγελούδι μας. Τι αλλάζει αν είχε πιεί…; Δεν τον ξέρουμε τον οδηγό. Προσπαθούμε να ηρεμήσουμε», ανέφερε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου.

Δείτε τι είπε ο παππούς:

 

Τέλος, το οικογενειακό περιβάλλον του οδηγού της μηχανής περιγράφει τα συναισθήματά του και σημειώνει πως θα το κουβαλάει για όλη του τη ζωή.

«Όσο γίνεται προσπαθεί να είναι καλά. Σε κανέναν να μην τύχει αυτό που έχει συμβεί. Η άλλη οικογένεια, οι άνθρωποι έχουν χάσει το παιδάκι τους. Συμπονώ τους άλλους ανθρώπους.  Μακάρι να μην είχε γίνει όλο αυτό το πράγμα. Ήταν μία κακή στιγμή και για τις δύο οικογένειες, πονάμε και για τα δύο παιδιά.

Δεν έχω λόγια, δεν εκφράζεται αυτό με λόγια. Εμένα η αγωνία μου συνεχίζει, εμείς θα έχουμε έναν αγώνα μεγάλο για όλη μας την ζωή, δεν τελειώνει αυτό. Θα το κουβαλάει για όλη του την ζωή, είτε τιμωρηθεί, είτε δεν τιμωρηθεί, ότι και να γίνει. Είναι ένα φορτίο για εμάς που θα έχουμε για πάντα».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This