Η ΕΛ.ΑΣ. δεν εξετάζει εμπλοκή του 35χρονου Έλληνα οπαδού στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών μαχαίρι που ανήκει σε Κροάτη χούλιγκαν, στο οποίο ανιχνεύτηκε αίμα του Μιχάλη Κατσούρη

Must Read

Παρά το γεγονός ότι στο μαχαίρι που κρατούσε ο 35χρονος Έλληνας οπαδός βρέθηκαν σταγόνες από το αίμα του Μιχάλη Κατσούρη, η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εξετάζει την εμπλοκή του στη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ.

Ο 35χρονος, ο οποίος έχει ήδη καταθέσει ως μάρτυρας για την υπόθεση, συνελήφθη και φυλακίστηκε τις προάλλες, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για άλλη υπόθεση οπαδικής βίας. Και, όπως αναφέρει ο αστυνομικός ρεπόρτερ του «Βήματος» και των «Νέων», Βασίλης Λαμπρόπουλος, η εμπλοκή του στη δολοφονία του Κατσούρη έχει αποκλειστεί από τις Αρχές, καθώς αστυνομικοί έχουν εντοπίσει το σημείο από το οποίο ξεκινά να τρέχει το αίμα του άτυχου φιλάθλου που έχει μόλις μαχαιρωθεί και δεν ταιριάζει με την πορεία του 35χρονου.

Εξάλλου, αίμα του Μιχάλη Κατσούρη έχει βρεθεί και σε άλλο μαχαίρι που ανήκει σε Κροάτη χούλιγκαν. Το εν λόγω μαχαίρι εντοπίστηκε στο άλσος Ριζούπολης, κοντά στο σημείο απ’ όπου διέφυγαν οι Κροάτες, μετά την αιματηρή επίθεσή τους στη Νέα Φιλαδέλφεια.

    • Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This